-


To be or not to be.

Nu när jag inser hur nära det är så känns det inte som verklighet längre. Ska jag på semester med Viktor till Spanien i en vecka? Ska jag bo kvar i Spanien i två månader när han flyger hem? Ska jag verkligen flyga "hem" till Stockholm efter min resa som aupair? Ska jag bo tillsammans med Viktor i en främmande stad?

När hände allt detta? Har jag varit med och bestämt det här?

Jag måste erkänna att jag är lite rädd. Om det är någon som tar det mesta med en nypa salt och tar saker som de kommer så är det jag. Men vid detta tillfälle känner jag mig.... splittrad.


Det är verkligen inte så att jag ångrar något vi och jag själv ska göra. Det kommer säkert att bli en underbar resa och en underbar tid i mitt liv som jag kommer att kunna titta tillbaka på, och må bra över.
Men just nu känns det overkligt. Om snart 22 dagar bor jag inte i Piteå längre. Om tre månader är jag sambo, i Stockholm. Jag älskar tanken. Och det är okej att vara rädd.

-

Jordgubbar och glass, i solen. Älska.

-

Bara en bild på min fina man och jag. Puss på dig.


Do what you love. Fuck the rest.


This is who I am, take it or leave it.

Photobooth är ganska roligt. Faktiskt.


Some day, some day.

Hejhej!

Idag vaknade jag och Viktor tvid elva. Vi har varit på stan idag en sväng där Viktor hittade sig ett par sommarskor och en kylplatta till datorn.
Utöver detta har vi sett One Tree Hill, brottats (jag vann), ätit fulle med Victor och även gjort färdigt med papper och IDkort tills jag ska till familjen i Spanien.

Nu är jag hemma hos mor medan Viktor är hemma hos sig och spelar in musik. Ska alldeles strax kasta mig i duschen. Känns dock tråkigt när jag faktiskt var och solade nyss. Vill inte skölja bort brännan direkt.

Men var lugn Johanna. Du blir nog brun efter två månader i Spanien ;)



Crazzzzy.

Idag har jag syndat. Jag behöver hjälp. Jag kan inte sluta shoppa.

Ignorera mitt lillfinger som lever ett eget liv. Ny ring, älskar den! 299 riksdaler.

Såhär ser jag ut idag.

 

Idag fick jag ihop en ring, två nagellack, halsband, tröja, minneskort, två par tights, ett par shorts, tre linnen, örhängen, läppglans och... Har jag glömt något?


.

Godmorgon! Igår åkte jag hem till mamma för att packa träningskläder. Skulle på bodybalance klockan 7 imorse och styrkemix 11:30 men då har jag självklart glömt gymkortet hemma... Så idag blir det en promenad i det härliga vädret istället. Ska även cykla till kupan och göra lunch åt Viktor när han kommer hem från jobbet.
Nu fortsätter sökandet efter lägenhet. Peace.

Aupair.

Igår fick jag ett underbart mail av en familj i Madrid som jag nu pratat med ett tag. De sökte en aupair som kunde komma den 2a juli och vara till sista augusti. Den aupairen är numera jag!

.

Ikväll efter jobbet så åkte jag och viktor hem till mig och började grilla. Det blev potatisgratäng, grillspett och fint sällskap av Joel och Sophie. Så här såg det ut:


Love.

Min underbara man. Du är för bra för att vara sann!


.

Igårmorse lämnade jag Viktor för en natt ensam i skogen. Jag åkte hem och somnade klockan sju på kvällen och vaknade vid nio imorse. Då åkte jag till hans farmor och farfar för att hämta honom. Detta är vad jag möts av:

Alla som känner mig vet att jag är livrädd för fiskar.


Into the wild.

Vi åkte ut till Harrträsket. Detta är då Viktor i sin rätta natur.

Vi slog läger på ett berg, en bit ovanför vattnet.

Viktor posade lite.

Vi satte upp en pressenning som vind/regnskydd.

Skapelsen.

Vi gjorde upp en eld för att grilla pinnbröd och korv.

Morgonen därpå fick det bli bacon och ägg till frukost.

Viktors fina fångst!


You are not strong enough.

Vilken dag det har varit. Mycket känslomässigt. Men förshoppningsvis så var det värt det.

-

Åhhh skit. Var tvungen att avboka spinningen och core på grund av ett möte... Nu har jag inget pass förrän imorgon, och det räknas inte ens. Yoga och pilates?

Nej, det blir en redig promenad idag istället. Nu tar jag lillhunden och gräver ner mig under täcket igen.

.

Väntar på att Viktor ska komma hem från jägarskolan. Vi ska åka till mor och sova där. Imorgon är det spinning och core som gäller och även en massa ärenden. Yo busy day.


Longing for it.

Köpte en kalender idag. Så fullt upp har jag att mina "to do" inte ens ryms i kalendern i mobilen.


20110517

Styrkemixen gick superfint! Har just varit ut med Tua i regnet och nu leker hon med sin boll. Visste inte heller att hon är sjukt kinkig när det gäller regn. Hon tvärstannade mitt på gatan så jag fick bära henne, haha.
Om någon minut ska jag ner och möta Viktor på jobbet och sedan köpa ett par nya trosor så att jag kan duscha här. Tränade igårkväll, imorse och nyss och har inte duschat än... Mums ;)
This is me today.

20110517

Gud vad stolt jag är över mig själv som lyckades ta mig upp klockan 06.00 för att gå på passet! Trodde faktiskt inte att jag skulle klara det men det gick väldigt mycket lättare att stiga upp än vad jag hade trott att det skulle göra.
Nu planerar jag att sitta och dega framför datorn till klockan tio. Då ska jag på banken för ett ärende, cykla till kupan och sedan gå på styrkemixen 11:30. Efter det har jag ett till bankärende och sedan är det jobb som gäller.
Fullt upp hela dagen med andra ord.

20110516

Tjosan. Nu var det ett tag sedan jag skrev!
Idag har jag varit på ett mördarpass på korpen. Ska alldeles strax ut på en prommis med min fina pojkvän! Har dessutom nyss pratat med en möjlig aupairfamilj i Spanien på Skype vilket gick jättebra! Får besked nästa vecka.
Vi har också hittat lägenhet i Stockholm och flyttar förmodligen i augusti någon gång. Kommer att bli otroligt härligt!
Nu blir det lite OTHtittande och sedan godnatt. Ska upp klockan sex för ett bodybalancepass imorgon!

You could have it all.

Idag känner jag faktiskt att jag har träningsvärk mot min förmodan. Känner mig inte alls lika sugen på att gå på bodypumpen nu på morgonen då... Men det ska göras i alla fall.

Vid fyra ska jag till mormor och grilla och ikväll sover jag hos mamma då jag bott hos Viktor den senaste veckan.

Hello.

Hej och hå. Idag har jag prövat bodybalance. Inte riktigt min grej, det tog visserligen massor i benen, men efteråt kändes det inte som om jag tränat alls. För mycket andning och spiritgrejer bara. Imorgon blir det bodypump och andra bullar. Imorgon ska det förhoppningsvis kännas som om jag tränat!
Nu ska jag och mannen lägga oss. Han har självmant bett om att se One Tree Hill så nu ska jag få honom beroende av serien ;)
See you tomorrow!

Skivorna är här.

The Boles skivor är nu här. Jag är kär, i skivan, i låtarna, i pojkarna, i bandet och i Viktor. Mest Viktor.
Åh, vad ni är bra!







-

Viktor bygger en gitarr. Jag fick se den idag. Den är under construction som han själv sade.






Det här med städning..

Städning är inte min grej. En spindel hängde på Viktors vägg. Jag dog. Skulle slå bort den med en bok men vågade fan inte... Lade boken mot väggen och när spindeln hamnade på den så skrek jag (jag är själv hemma också) och slängde ner boken bakom sängen. Jag filmade äventyret också, men det räcker med att ni får läsa om det.

Fint blev det i alla fall. SnuskViktor behöver dammsuga lite oftare under sin säng vill jag påpeka.

HÖR DU DET, VIKKE?

Just det. Lampan gick i golvet, den gick sönder. Förlåt.

FÖRE:










EFTER:











I will do it.

Idag har jag tagit ett stort steg! Jag har nämligen ansökt till Jensen vuxenutbildning i Stockholm för att slutföra mina kurser på gymnasiet. Tiden som krävs för att plugga upp dessa ämnen är 10 veckor och det är 350 poäng och 100% studietid. När jag är klar med komvux så ska jag jobba ett tag, tills jag har funderat ut vad jag vill bli och börja plugga på högskola.


.

På ett tag far jag till korpen för styrkemix. Ska bli grymt skönt och dessutom roligt!

-

Oj vilket härligt väder det är idag! Jag och Viktor ska alldeles snart äta lite frukost för att sedan bege oss ut. Det ryktas om en cykeltur till kupan och sedan en glass i solen på torget.

The place I was born and raised.

Åh vad jag är trött. Som vanligt. Igårkväll var jag med Hanna och Olivia en stund innan jag åkte till studion för att kolla på (och agera språkpolis) när Viktor och Victor spelade in en cover på Lady Gagas "Born this way".
Sedan kom vi hem vid två och somnade på stört.

Nu ikväll var jag och Hanna på boxning. Grymt kul men grymt jobbigt! Trodde jag var starkare i armarna än vad jag verkade vara... Haha.
Imorgon är det styrkemix som gäller. Längtar redan!

Och nu - efter en skön dusch, väntar sängen.

Godnatt!

Just love yourself and you´re set.

Allt som sägs vara lättare sagt än gjort, det är oftast det också.

-

Jag och Viktor åkte till Skellefteå igår vid tvåtiden. Kom fram till hotellet lite över klockan tre och lämnade grejerna i hotellrummet. Efter det så gick vi till ett norskt, jättemysigt café och tog oss en smörgås för att sedan hoppa i jacuzzin!

Satt och badade, drack cider, bastade och badade lite till. Till Viktor höll på att dö av hunger.
Gick ner och klädde på oss och åt på Kinarestaurangen som ligger alldeles bredvid hotellet. Supergod mat var det, verkligen. Men man blev mätt otroligt snabbt!

Så efter det så pallrade vi oss till bion och såg "Water for elephants". Hemskt men bra film!


-

Viktor är hos Victor och gör musik. Jag kan inte sova. Jag har sett hela säsong 1 av Solsidan och väntar nu på att Confessions of a shopaholic ska ladda klart så att jag får bädda ner mig igen.


945

Aloha. Ska strax gå hem till min fina pojkvän och ha kuddkrig innan han lämnar mig hemma för att åka till Victor och skapa lite musik. Jag själv ska se film och mysa ner mig under täcket och sova. Det blev ingen bodypump imorgon som det var tänkt... Har inga träningskläder för allt ligger i tvätten i munksund.

Och imorgon åker vi till Skellefteå för att bara vara och ta det lugnt och njuta. Lovely. Jag längtar.

Nighty peeps.

Rubrik.

Idag försov sig Viktor, hehe. Det var nog lika bra så får han bryta sin perfekta "schoolboy-aldrig-kommit-försent"-image.

Jag steg upp halv nio och grejade på med datorn. Sedan tog jag cykeln till kupan och hittade en stickad grå väst. Köpte även nya svarta strumpbyxor, nya örhängen och en locktång. Det märks kanske att jag börjar jobba sent idag. Nu har jag mycket för mig. Lite gitarr snart också.









I do understand.

Åh, varför gör jag såhär? Jag brukar vara duktig på att hålla mig ifrån godis. Idag kom godissuget som en smäll i ansiktet. Försökte få bort det genom att äta en smörgås men det hjälpte inte alls. Begav mig till Ica för att stilla djävulsbegäret. Nu är magen uppsvälld och jag är proppmätt!
Önskar att det låg mat i magen istället för godis!

Efter jobbet ska jag gå till Viktor och se film, sedan sova. På fredag ska vi bruka hans födelsedagspresent från mig. Vi ska till Skellefteå och sova på Hotell Malmia. Vi ska bada jacuzzi på taket, basta, äta på grekisk restaurang och även hinna se bio. Detta är ena delen av hans födelsedagspresent. I sommar ska vi bruka den andra delen! Jag längtar så att jag dör.

Nu ska jag fortsätta sköta mitt jobb. Tack och hej.

-

Tänk vad skönt det kan vara att få ett par ord med en person som känner precis som mig.

Efter ett par växlade ord med en speciell person så känns det på något sätt skönt, och befriande. Hon vet precis vad jag pratar om. Jag vet precis vad hon pratar om.

Iron.

Oj vad trött jag är! Var på styrkemixen vid lunch idag, Viktor gymmade medan. Sedan gick vi hem och duschade och åt lunch. Jag blev så otroligt trött så jag tog en powernap i ca en timme innan jag gick till jobbet.

Viktor fick sin Mac idag. Han är galen i den. Han kommer säkert göra slut med mig och bli ihop med Macen. Hoppas inte. Då blir jag ledsen.

Don't hold me back.

Halloj!

Sitter på jobbet just nu. Hann sova en liten timme tillsammans med Tua innan jag gick hit och det var GRYMT skönt.
Som ni ser så har jag färgat håret idag och även toppat cirka 3 cm. Ser riktigt fräscht ut numera och jag slipper även min förskräckliga gulaktiga färg.

Efter jobbet ska jag gå hem till Viktor och vänta på att han blir färdig på jägarskolan. Då ska vi åka till mamma för att sova där.

Och imorgon är det styrkemix vid lunch som gäller. Grymt.

Bezzerwisser.

Favoritspel tillsammans med favoritpojkarna.


New hair.

From this, to that:


I hear you.

Efter en heldag hos min pojkvän så har vi firat honom, spelat spel, ätit god mat och fikat och hunnit spela Besserwisser med Oscar och Victor. Helfin dag med andra ord. Godnatt!


<3

Idag säger vi grattis till min fina pojkvän som fyller 21 år!


To make some stiches.

Att sy är en konst. Det fick jag lära mig idag. Jag bemästrar inte nål och tråd. Det lärde jag mig också.

Min lektion för dagen blev att om man ska sy något och inte vill att det ska se fult ut på utsidan, så måste man först och främst ta av sig plagget, och sedan sy det från insidan.


RSS 2.0