Klippning!

Kan inte sova... Är fruktansvärt nervös inför att klippa mig imorgon haha! Är otroligt rädd om längden på mitt hår.. Men det ska nog bli bra. Ska lägga in lite ljusa slingor också. Kom hem från Joakim för inte så längesedan. Har ätit glass, sett film och somnat på soffan medan han var på nautilus. Och just det! Fick veta igår att jag har fått jobb på goexcellent! Hoppas på en dräglig lön nu så att jag kan börja kika på lägenhet :) Imorgon/idag är det nyår.. Oväntat. Blir att festa med några kompisar i djupviken! Mycket trevligt. Efter det åker jag till Jocke och sover. Men nej.. Nu är det fan dags att sova! Godnatt!

Happy!

Jag är lycklig idag.
En kvinna ringde mig just från go excellent och sade att hon hade sett på mitt CV och ville att jag skulle komma på arbetsintervju imorgon 15.30!
Det känns så jäkla skönt, att veta att jag kaaanske kan få ett jobb där så att man har lite mer pengar att klara sig på i månaden. Längtar tills jag har en inkomst som passar till att flytta hemifrån!

Har precis duschat och ätit tacos, ska blåsa håret och klä på mig och sedan får vi se vad som händer :)
Kram

.

Vaknade klockan tolv (!) imorse och lillan låg fortfarande och sov bredvid mig! Hon har alltså sovit i över tolv timmar den skrutten.
Vi klädde oss och åt frukost och åkte sedan till stan med Max och kikade lite. Kom hem för inte så längesedan, dock tomhänt. Inte det vanligaste.

Har precis bokat klipptid, så jäkla efterlängtat, blir på nyårsmorgonen. Ska bli skönt att klippa av lite av kråkboet.
Nu ska jag duscha och reda ut tovorna i håret... Haha
Puss

Dagens sanning.

Förut visste jag inte skillnaden mellan Hawaii och Hollywood. Jag och geografi är inte bästa vänner.

A peaceful day.

Hello. Vaknade av att mamma skrek på mig, var trött som satan men tvingades städa rummet. Sov hos Jocke inatt och ögonen slöts väl vid två någon gång, tre kanske. Kom hem till mig klockan tio och somnade om tills mamma då.. vräkte mig ur sängen eller vad man ska säga.
Hämtade nyss Julia, Tahminas kompis, på busstationen. Har precis kommit hem så barnen leker med varandra och jag har tänkt vila en stund innan vi ska till Nimbys Värld och leka!
Kommer bli grymt mysigt, Fredrik, jag och barnen. Ska äta lunch där och leka i några timmar.
Ska även se om jag hinner en sväng på stan i eftermiddag med lillan och kika på mellandagsrean!

Nej, sängen ett tag nu. Kraaaam!

Last night, a great night.

Gårkvällen blev mer lyckad än vad jag trodde. Kvällen började hos Andre Boström där vi körde klädpoker och smuttade på vaniljvodka. Tog en taxi till norrmalmia halv elva och jag tappade genast bort alla jag var med. Hittade dock Heléne och Erika så jag var med dem istället!
Träffade sedan på en viss blondie som dansade loss med mig, försökte oss även på att dansa på bordet tills vakten blev arg. Aj aj.
Drog hem vid två inatt och somnade typ fem-halv sex.
Ikväll är det hemmakväll och mys med barnen <3

During the time.

Hello. Kom hem kring halv fyra inatt. Jobbade på Kalles där det var fullt med folk motför vad det brukar vara på onsdagar! Grymt kul i alla fall. Jocke hade min bil så han kom och hämtade mig, sedan åkte vi till honom och satt kvar en lång stund och pratade.
Kom som sagt hem kring halv fyra och somnade på stört.

Hade ställt larmet på tio imorse eftersom jag visste att två små troll förmodligen skulle vara uppe och härja.
Det var dom också! ;)
Så vi klädde på oss och åkte till stan och handlade julklappar till Tahmina och Fredrik... Och en till mig själv som jag slog in, haha.
Nu ska vi duscha, gå ut med hunden och sen titta på mamma mu.
PUSS

Kärlek.

Efter ett halvår ifrån varandra var det ett kärt återseende. Fick träffa mina älskade småsystrar igår eftermiddag!
Vi lekte och pratade och fikade. Kunde knappt hålla mig från att krama ihjäl dem!
När klockan blev nio gjorde jag lillan klar för sängen och gick upp och låg där tills hon somnade, vilket gick på tre röda, hon var så trött. Låg kvar och lekte med hennes långa hår och strök henne på ryggen. Sedan gick jag och Fredrik och lade oss med henne och skulle sova.
Jag kunde dock inte somna, låg hela tiden och tänkte på hur underbar känsla som bor i mig nu.
Flätade lillans hår medan hon sov, pratade med Fredrik och var bara lycklig.

Storan och mamma låg i sängen utanför, men inatt sover jag med båda mina prinsessor.

Ikväll ska jag jobba på Kalles, tärt men jag behöver pengarna. Somnade en timme på soffan innan maten så jag är ändå ganska pigg. Ska dra mig mot Jocke kvart i nio och övertala honom till att ta ett jobbpass av mig, sedan börjar jag jobba halv tio.
Nu ska jag se film, puss! :)

There is nothing left to say.

Dålig uppdatering på grund av många olika anledningar. Mår bajs idag.

123

Godmorgon, eller ja, goddag.
Hade bara en lektion idag, 10.25-11.00. Sitter kvar på skolan och undviker att gå hem i kylan. Istället skriver jag klart min essä om Epikuros och hans filosofi.
Ska möta upp Fredrik på sjukhuset sen så han ska ta bort sina stygn.. Ajaj!
Sedan ska jag ta mig hem och skura i mitt rum och plugga psykologi.

Nu kommer Hanna, ska skriva klart vårt rollspel till religionen!
Puss

.

Hittade äntligen världens bästa låt. På allvar, blir hög av bara låten.


Dagens sanning.

Det finns bara EN person som hört mig sjunga.

.

 


At last.

Minst sagt händelserik kväll. Åkte på träningen, skulle göra en salto, alltså en bakåtvolt, hade inte nog med ork i benen för att skjuta ifrån mig själv så jag landade på nacken. Fick världens chock och började gråta, kunde dock inte röra huvudet eller nacken och blev grymt rädd. Erika ringde ambulansen som satte nackstöd och spände fast hela mig på en spine board. Gjorde så helvetes ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen!

Framme på sjukhuset röntgade dem nacken, jag var asbitter och sur för att det gjorde ont och för att jag inte fick komma lös. Har seriöst aldrig haft så ont i kroppen!
Fick ligga fastspänd i ca två timmar medan läkaren sa att jag absolut inte fick ta av mig nåt band för att det kunde ha blivit en fraktur på nacken. Blev grymt rädd när dom sa att det handlade om millimeter innan man kunde bli förlamad.
Men i alla fall så fick de röntgenbilderna och sa att det inte var någon fara, hade bara fått en rejäl smäll.
Fick massa ipren och skit och måste avstå träning en vecka.

Kan säga att spineboarden var värre än att landa upp och ner, rakt på nacken. FY SATAN vad jag fick ont i kroppen!
I alla fall så mår jag bättre nu, har fortfarande ont och är öm, men det är ingen fara åtminstone.
Nu ska jag lägga mig så att jag orkar upp till skolan imorgon.
Puss och kram.

Bajs.

Vilken kväll igår alltså. Började med att jag skjutsade Robin till Jimmi, skjutsade Jocke till havsbadet och var där ett tag. Blev inte lika kul när jag stod och tittade på showen och en 50årig gubbe lägger handen på min rumpa och säger nåt småsliskigt. Knuffade bort honom och frågade vad fan han höll på med... Usch.

Åkte sedan till Kalles och var där en timme ungefär, ringde Jimmi och frågade om dom skulle med ut men dom ville hem, så vi drog driven och sedan skjutsade jag hem Jimmi och drog med Robin till Havsbadet och stannade där tills dom stängde.
Åkte hem och stannade någon timme hos Joakim innan jag for hem och somnade kring halv fem.

Ikväll jobbar jag på pentan, hoppas att det ska vara lite mer folk där än sist.
Nu ska jag se kalrt Kenza Tyra show och sedan göra mig klar och skjutsa Jocke... Igen!

Hello good bye.

Hejsan!
Vaknade precis. Har sovit sedan halv fem och kämmer mig heeeelt död. Tror inte att det blir Kalles ikväll. Ska skjutsa Jocke till Havsbadet istället och sedan hämta han när han slutar jobba.

The sims 3 var dock nedladdat när jag vaknade, soft! Ska försöka få igång det snart, nörda lite och sedan gör mig klar. Hörs senare! :)

A love, a kiss, a good bye.

Har sovit så otroligt dåligt inatt och drömt tre av världens knäppaste drömmar! Kanske sov dåligt för att jag powernapade i fyra och en halv timme igår. I alla fall, åkte till skolan, slutade ett och for hem och började se one tree hill. Ser sista avsnittet på säsong fem istället för avsnitt fyra som jag faktiskt är på. Måste se att allt går bra i slutet. Gör lite samma sak med böcker också.

Ikväll tror jag att jag ska till Kalles och chilla. Hänga hos Jocke när han jobbar och träffa all the people.
Men nu ska jag fortsätta se oth och förhoppningsvis kunna sova en liten stund.

Dagens sanning.

Innan jag börjar läsa en bok så måste jag alltid läsa de sista två sidorna först.

People never try.

Hittade en fin bild på facebook, haha.



Ska lägga mig och sova en stund och efter powernapen ska jag väcka Joakim, det förtjänar han fastän han somnade sju imorse! Eller ja.. Förtjänar och förtjänar. Jag förtjänar nöjet i att våldgästa folk ;)

Dagens sanning.

Jag är otroligt bra på att påbörja saker, men riktigt dålig på att avsluta dem.

Film.

Grymt


.

Letar godis


Yey.

Hejhej! Vaknade 05.30 idag. Åkte direkt till Jocke för att han lovade att hjälpa mig med ett skolarbete. Låg kvar i sängen och pratade innan jag gjorde mig iordning och åkte till skolan. Har dock hål nu fram till 12 så jag for hem för att skriva klart dödenuppsatsen och för att starta en tvättmaskin. Slutar klockan ett idag så efter det ska jag hem och sova. Känner att jag fått alldeles för lite sömn på alldeles för lång tid.

Sen är det träning ikväll. Vet inte om jag ska på den eftersom att jag fortfarande har ont i armen. Men jag ska nog ändå dit och titta.
Nu ska jag slänga i mig nå lunch och sedan åka tillbaka till skolan för en timmes lektion.. Haha.
Pussar!

Filosofi.

Hej. Efter att jag kom hem från skolan har jag lagt mig i sängen under täcket med en dricka och lite godis för att se film. Dock tråkigt så jag började läsa om Epikuros.
Har en uppgift på filosofin och sökte på internet och hittade helt plötlsligt epikurism, fast det har ju inget med vår uppgift om döden att göra. Fastnade i alla fall för honom så nu är jag värsta påläst! Känner mig allmänbildad!

Mamma ropar att det är mat så det är väl bara att hasa sig ner och stoppa i sig spagetti och köttfärssås. Efter det måste jag skriva om DÖDEN, dam dam daaam.

Pussar :)

Toy story!

SERIÖST JAG ORK IT.
One tree hill har blivit så jääävla dåligt nu i säsong 5! Usch, jag vill bara se om de gamla avsnitten!
Har i alla fall hunnit städa klart som tur är, annars hade nog mamma ställt ut mig på gatan. Undra hur många veckor hon har tjatat på mig om städningen.
Whatever, it's done.

Ska strunta i oth nu och se toy story 3! Godnatt!


Städa städa varje.. tisdag?

Hejsan :)
Håller på att städa för fullt nu, sen ska jag ta ett mellanmål så magen slutar prata med mig någon gång!
Ska vara duktig och starta tvättmaskinen också.

Jag och Alma möttes på Intersport idag för att kolla om föreningsdressarna hade kommit. Vi tvivlade men dom hade kommit in idag, så Alma tog med dom hem! Nu ska dom bara skickas på tryckeriet och sedan är det klart!
Nu måste jag fortsätta städa så jag blir klar innan 2011! Kram

Var är du nu?

Hello! Kom hem från träningen för inte så länge sen.. Det gick inte bra alls, har grymt ont i handleden. Är sur och less bara.
Lyssnar på Rasmus Seebach nu, glad igen och engel. Favoritlåtar, känns lite bättre då.
Borde he mig in i duschen nu så jag hinner torka och borsta håret. Gör aldrig det annars.. Därför jag alltid ser ut som ett troll om någon undrar :)
Ska raka benen och smörja in mig med en ny lotion som luktar persika eller aprikos, vad nu skillnaden är.
Jocke säger alltid att jag luktar skit. Menar... Vem byter trosor varje dag eller duschar och borstar tänderna? Shit vad jobbigt.... Hahaha. Nä fan. Skoja bara.

ORK IT MIG, godnatt ok?

Just another silence.


Dagens sanning.

Har varit beroende av nässpray i mååånga år.

Ur a sweet gal.

Nya chinos från Gina Tricot, skor från Scorett.
Även ny kisse vid namn Katt :)

Ingen rubrik.

Hejhej!
Igår efter träningen åkte jag till Erik och hans pappa i Jävre, sov där och blev väckt klockan sju av en liten trollunge! Jullan :)
Vi åkte till mig vid nio och Erik skjutsade Max till skolan, själv har jag börjat städa.
Det är verkligen som ett bombnedslag har skett här, ska visa sen.. Haha.

Längtar så himla mycket till träningen ikväll och hoppas att alla nu kommer!
Puss

Cheerfilms.

 


Fra stjernerne på himmlen.

Nu drar jag på miniorträningen och sedan ska jag och Alma och Emelie äta någonstans. Jag har inte ätit sen... igår klockan sju på kvällen. Dör!

Dagens sanning.

Ensamhet är det värsta som finns för mig.

Hard work work.

Heej :)
Vaknade klockan ett idag, då jag somnade klockan fyra imorse.
Jobbade på pentan men hade in 410 kr... Haha! Det var verkligen dött igår. Något som däremot gjorde min kväll var en kille på dansgolvet som vi funderade på att filma och lägga ut på existenz. Seriöst, det var så hemskt.
Han var stor, glasögon och slickat hår. ALLA gick från dansgolvet när han kom i närheten. Sedan lade han sig på mage mitt på dansgolvet och körde typ... Masken eller nåt? Och gjorde lite robotrörelser samtidigt som han "råkade" stöta in i varje tjej i närheten och lägga handen bakom ryggen på henne. Tyvärr gick det inte så bra eftersom alla stack när han kom :D

Sen fanns det dock ett 40årigt äckel som gjorde mig arg. Han ville spela och slänge fram bankkortet på bordet men jag sa att det inte fanns någon kortmaskin på pentryt för den var trasig. Så han gick till baren och hämtade ut pengar.
Jag hade vänt mig om och lutade mig över räcket till dansgolvet och helt plötsligt kommer han bakifrån utan att jag ser det, och smäller till mig på röven!
Jag vände mig om och sa något i stil med; vad fan tror du att du håller på med? Gå härifrån jävlat nu innan jag hämtar vakten.
Var så jäkla nära på att drämma till aset...

I alla fall så for jag och mötte Jocke och Mia efter jobbet och skjutsade sen Max tjej till Bersika.
När jag kom hem var jag dötrött och la mig i sängen. Vem kommer in med täcke och kudde om inte mamma?
"Johanna får jag sova med dig?"
Skällde lite på henne tills hon gick och sedan somnade jag på typ två minuter. Skönt!

Idag är det träning som gäller. Gjorde mig illa på förra träningen då jag föll när jag gjorde lib i extension. Aj aj i höften men det är rätt okej nu :)
Nu ska jag se film och sedan äta lunch! Kram

.

Alma kommer snart, jag känner mig som en zombie. Har duschat kroppen och tagit på myskläder, känner mig helt färdig.

RSS 2.0