-

Känns som om jag sprungit maraton fast jag egentligen bara tagit loads of samtal. Herregud. Trött.

Scary monsters and nice sprite.

Lyssnar på dubstep och väntar på att håret ska torka. Jobb snart!


Dagens sanning.

Jag hatar sand i skorna.

Yummi.

Har alldeles precis kommit hem! For ut och sprang, gick senare till Joakim, pratade en stund innan han skulle åka och äta med Backman. Jag låg kvar med kissen en stund och tog sen bilen. Har hunnit vara och tanka och även sola. Håller just nu på med tvätten och ska se film medan jag väntar. Multitaskar.

Måste hinna duscha också, har typ aldrig haft såhär äckligt hår. Mums.
Kolla vad jag upptäckte på min arm nyss! En muskel!


Going up the country.

Är inne på min tredje film nu, huja. Har inte kunnat sova sedan Viktor åkte till jobbet halv åtta typ. Såg klart det sista av Love and other drugs, såg The switch och nu har jag börjat se The bucket list. Jag har en lista med typ 20 stycken "måste-se-filmer" som jag försöker gå igenom.
Idag bör jag dock gå ut en stund i det härliga vädret. Åtta plusgrader i solen och riktigt skönt. Tänkte alldeles strax dra på mig löpartightsen och fara ut och jogga. Har varit instängd hela vintern men nu är det dags!

See you.

-

There is no need to worry. For I am happy.

Nighty.

Kunde inte hålla mig. Det kliade i fingrarna för jag har faktiskt inte köpt kläder på snart två månader så jag får beställa hem kläder från HM, det gav jag mig själv.
Viktor kommer snart, men han får inte komma förrän jag sett klart Love and other drugs för den är jättebra. Just det.
Godnatt people.


Money money money.


Nothing on you.

Jag vill göra så himla mycket nu! Har tittat på volontärresor till Peru, språkresa till Spanien, aupair till Spanien. Vill göra allt på samma gång, men har varken tid eller pengar nu. Jag vill flytta NU, från det här kalla och tråkiga landet. Jag vill se saker, bära runt på en massa erfarenheter. Hatar att vara fast här... Varför denna håla av alla?


.

 

There are some small things, you know, the little things that make you smile. Even just for a while.


-


Coco.

Hola. Sitter på jobbet just nu, slutar på en halvtimme så ska lämna bilen till mamma då. Efter det ska jag hem och göra nå käk, sedan ta ett långt varmt bad och bara ta det lugnt hela kvällen. Vila hjärnan och de få hjärnceller som bor kvar där inne.
Igår var jag på musikhögskolan för första gången, wow. Fick se historia skapas när en god vän och hans kompanjoner var i studion och mekade på med instrument och sång. Kände mig inte jättehemma där då jag knappt kan få ur mig en halvkrasslig ton, nej det är alltså värre än så. Katterna hade kolavippat om jag sångfåglat för dem.
Men kul var det! Intressant och spännande att se.
Var där till halv två ungefär, åkte sedan hem till mig, kvällsfikade och sov sedan som en stock (stockar, vet en som snarkade så lägenheten skakade).

Good day.
Nu, back to work. Sedan leta mammas bilnycklar på pressbyrån.


Find what you need.

Say what you need to say.



Vill tatuera mig nu.

<3

Min kära Alma kommer snart hem. Fy så jag längtat!


Yup.

Fy fan... Igår jobbade jag mellan 16:30-20:30, åkte hem, gjorde mig klar, jobbade på Challenge 22:30-02:30, somnade typ 04, steg upp 08, ska jobba i tio timmar, till 20:30. TYCK SYND OM MIG. Vill bara gråta för att jag känner mig så slut! Och imorgon ska jag också jobba, börjar klockan 10... Missförstå mig rätt, jag vill jobba så mycket som möjligt, men JÄVLAR vad jag känner mig kräkfärdig.

När jag kommer hem ska jag inte göra nåt annat än att ta på mig myskläder, ta täcket till soffan, dricka thé och se tv. Det förtjänar jag. Fast det spelar ingen roll om jag förtjänat det eller ej, tänker göra det i alla fall.

Ajaj.

Slog i ryggraden igår på Havsbadet. Fint blåmärke.


Hej?

Herrejesus, jag är helt död!
Igår var jag på Pite Havsbad med Viktor och Joel, kände mig som en femåring när vi kom dit. Hatar iofs kallt vatten så jag satt mest i bubbelpoolen och tittade när pojkarna sprang och åkte rutchkanor. Det var i alla fall rätt kul att vara där, sen gjorde det väl inte saken sämre att jag faktiskt lyckades spilla ut ALLA strips som var på brickan när vi skulle äta. Jag lovar, det var för att jag blev helt spaghetti i armarna efter badet. Var otroligt trött och helt plötsligt hade jag inte ens kraften att hålla i en bricka med mat på.
Fick sopa och sedan fick vi nya strips. Underhållande.

Just nu sitter jag på jobbet, slutar 20:30 och efter det måste jag ta mig hem, göra mig klar och leta rätt på arbetskläderna inför jobb på Challenge ikväll. Är verkligen så otaggad på det som det bara går.
När jag kommer hem (klockan tre inatt, tyck synd om mig) så ska jag käka. Har endast ätit frukost idag. Mår illa.
"Välkommen till Canal Digital, du pratar med Johanna"
Work is calling. See you.

I won't be your winter.

Hör jag riktigt fel eller är det faktiskt fåglar som kvittrar utanför? Fan vad jag är trött. Somnade fyra igår och vaknade nu för att lämna bilen till mamma. Börjar jobba kl 16 istället för 14 idag så det är ju skönt. Ska försöka somna om på ett tag. Hatar att jag alltid blir så pigg (skrev nyss; på spigg istället för så pigg, haha). Ska borsta tänderna nu och lägga fram kläder så att jag slipper göra det sen.
Sedan kom jag och tänka på att alla andra typ är i skolan nu. Stackars.

Pick me up.

Men hallå! Sitter just nu på jobbet. Det var en massa tjorv med datorn innan, jag har en tendens att bli osams med alla datorer jag rör i. Har en kollega bredvid mig som utbrast; Du får aldrig röra i min dator! Haha.
Det tog en och en halv timma innan jag kunde logga in i nåt system. Det är alltid nåt, speciellt när jag rör i sakerna.
Ska åka och hämta Viktor klockan nio, ska skjutsa Max till Bergsviken och sedan får jag se vad som händer. Blev inte alls ledig imorgon utan idag fick jag erbjudandet om ett kort pass imorgon, 14-17:00.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Bruno Mars! Ha en bra kväll, kram.

Dag 4 - Det här åt jag idag.

Dagen är inte riktigt slut men jag har bara hunnit äta frukost. Ska ju iväg till jobbet så när jag kommer hem lär jag väl slänga i mig nudlar och en smörgås.

Work.

Åh, har precis sett en snutt av filmen. Klarar typ inte att se den, den verkar sjukt sorglig. Mormor kom precis och har lämnat saft och grejer och ska snart fara igen. 17:08 går min buss mot jobbet, är där till 21 och imorgon är jag ledig! Huvva vad skönt! Nu ska jag klä mig och fixa håret, see you. Puss


-

Godmorgon! Vaknade egentligen inte nu men vi har hunnit äta frukost och tittat bilder och så. Alldeles strax blir jag ensam, ska då göra mig färdig inför jobb. Men först, ska jag se Hachiko :)


......

Vad gör man åt katter som skiter 24/7? Alltså jag byter i lådan 5 gånger per dag okryddat. Det stinker på toaletten, jag kräktes i munnen nyss. DÖR.


Big Brother.

Jag har alltid varit en sån tjej som varit emot program som Big Brother där folk viker ut sig osv. Men jag börjar faktiskt inse att det är SJUKT roligt hur dumma människor kan vara! Det är ju helt otroligt underhållande!
Nu till nåt som är mindre roligt - rensa kattlådan. För typ fjärde gången idag.


Cosy-ish.

Godkväll! Har precis kommit hem. Jag och Viktor åkte till mamma, jag fick i mig lite käk och sedan såg vi någon dokumentär och lite top model. Har just slängt mig i soffan för att se klart modern family och sedan Big Brother. Börjar 17:30 imorgon så det gör inget om vi myser ikväll. Tar på mig pyjamasbyxor, tjocksockar och tshirt och bäddar ner mig. Wow, mysfaktor.

 


-


Dag 3 - Mina föräldrar.

Jag har en mamma och en pappa. Min mor heter Åsa och min far heter Leif.
Mor är nyss fyllda 40 och jag vet inte hur gammal far är då jag inte haft kontakt med honom senaste åren.
Min mamma är bra, hon är socionom och har hand om två ungar, tre med mig fast jag tar hand om mig själv rätt bra. Hon är lite konstig ibland, diskar tandborstar i diskmaskinen, kan inte använda touch pad på bärbara och gillar att lyssna på knäpp turkisk musik. Hon är inte heller så bra på att köra bil. Jag är bättre.
Men sen är hon även väldigt glad när hon är på humör, hon ställer upp och jag hatar att erkänna det MEN hon är rätt duktig på det mesta hon gör. Förutom bilkörningen där då.
Jag gillar henne även fast jag ofta verkar sur, irriterad och trött enligt henne. Jag är sur, irriterad och trött, men inte på dig mor.

I walk the line.

Gud vad skönt. Har precis klivit upp ur badet, har legat i två timmar och lyssnat på Johnny Cash, druckit thé, tagit hand om håret med inpackning och bara njutit. Har precis peelat ansiktet och letar nu kläder. Ska åka och simma med Viktor sen på munksunds simhall och basta i den nya bastun. Den är egentligen inte ny men jag har faktiskt aldrig varit i den förut. Den är stor, mysig och vedeldad vet jag i alla fall.
När jag umgicks med Emma Isacson var vi på simhallen ca fem gånger i veckan, haha. Det är lite skillnad motför nu. Har minskat till ungefär två gånger per år om ens det. Det är synd, det är ju så himla härligt att simma!

Igår var jag med Erika och Viktor och vi såg Big Brother och en del av Mean girls. Nostalgi på filmen där alltså.
Gick och lade oss vid tolv ungefär och så vaknade jag imorse när de åkte till skola och jobb, jag själv somnade om så jag har sovit i 13 timmar med endast ett avbrott.
Nu ska jag ta hand om kattlådan och skura inne på toaletten. Ingen som vill ha två kattungar eller så?


Törnrosa var det?

Godmorgon! Har sovit 13 härliga timmar inatt. Känns därför som att jag är ännu tröttare nu! Ska alldeles strax spola upp ett bad, lägga en hårinpackning och lyssna på musik. Är helt ledig idag vilket känns superbra, och imorgon jobbar jag bara 17:30-21 och så är jag ledig onsdag och torsdaf. Kan inte annat än älska denna vecka!

Yeah, you?

På begäran, här är bild på min tatuering.


Dag 2 - Min första kärlek.

Min första riktiga kärlek heter Erik Marklund, vi var tillsammans i lite mer än två år. Träffades när vi var knappa 15 år. Flyttade ihop efter ett år och fyra månader, saker och ting blev komplicerade, flyttade hem igen. Är idag mycket bra vän med honom, han är alltid där när man behöver det och riktigt riktigt snäll.
Märks att jag är stressad? Haha


-

Jag är så FANTASTISKT trött så det finns inte! Höll på att somna framför ratten och ändå envisas jag med att sitta här. Varför finns dumma internet!?
Nu ska jag äta, sen se film och kaaaanske sova efter det. HEJDÅ.

Dag 1 - presentera mig själv.

Okej. Johanna Larsson heter jag, framgår rätt tydligt i bloggadressen. Är 18 bast, snart 19 och jobbar på Excellent och Cherry Casino. Trivs rätt bra i min egna tvåa på furuberget som jag delar med mina två "underbara" kattungar Sam och Cindy. Umgås med kompisar, träffar en fin kille, slappar, lyssnar på musik och tränar Cheerleading.
Har två bröder, två "halvsystrar", en mamma, en mormor. Dom är snälla jao.
Går inte skola utan jobbar arslet av mig istället, det är minst lika bra. Det var allt om mig.

Ja, då gör jag väl också en sån töntig lista.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Tattoo.

Gud vad underbart det känns att jag inte behövde ta nattpasset idag. Hade fan inte orkat. Direkt efter jobbet ska jag hem och äta nåt, hoppa i badet, ta på myskläder och bara ligga och se film. Börjar 13:15 imorgon så det blir perfekt, då kan jag sova ut.

Hade avbokat tiden för min tatuering men jag vill verkligen göra den. Så jag pratade med han som gjorde min första tatuering och vi ska planera nåt senare ikväll. Har en bild i huvudet, vet exakt hur jag vill att den ska vara. Avbokade den för att jag var rädd, för att det ska göra ont. Men tänker att om folk klarar att föda barn och bli klämda i bilar så ska man väl fixa en liten tatuering också. Eller?

DIVAN.

Åh jag dör! ÄNTLIGEN ska jag köpa en divansoffa. Har letat febrilt på blocket och idag såg jag min pärla där. De som ägde soffan ringde upp och jag förstod direkt att det var samma som tatuerade mig i vintras, haha.
Såhär ser soffan ut. älskar den!


Set a bullet straight.

Haha jag säger det rätt ofta men den här morgonen är jag nog tröttast någonsin. Har sovit typ fyra timmar inatt, upp och jobba i nio timmar, sedan jobba natt till halv tre, sen upp och jobba imorgon. Skönt.... Känner att jag bara vill bli överkörd av ett tåg eller nåt när jag hör ordet "jobb" idag.
Igår var jag ute och körde bil tillsammans med Viktor och Viktor. Åkte även hem till Viktor och satt och pratade om lite intressanta ämnen innan jag åkte och skjutsade hem Joakim och Alma. Sedan åkte vi hem till mig och låg och pratade till typ fem imorse och sedan sov jag som en sten. Fattade ingenting när klockan ringde halv nio.
Nu ska jag börja, ha en bra dag! Puss

Raise your glass.

Sitter i bilen just nu och väntar på att Jocke ska bli klar så jag får skjutsa honom till jobbet. Efter det ska jag hem och göra mig klar, sen kalles! Blir dock nyktert eftersom jag ska skjutsa hem lite folk ikväll + att jag jobbar 9:30-19:30 imorgon. Nog för att jag alltid mår prima dagen efter, men vill köra bil till jobbet så... Idag har jag hunnit vara med en vän, har sett memento vilket jag TRODDE jag fattade, men slutet fick mig helt förvirrad. Aja, får se om den och koncentrera mig bättre. Var sjuuukt trött. Sen kom Peter med två fåtöljer som hör till soffan också. Så då vet ni det också. Nu ska vi fara. See yall. Puss

There is a thing called...

Ligger i sängen, har precis sett klart "i rymden finns inga känslor". Har tydligen fått mycket dålig kritik men jag grinade en skvätt och tyckte att den var riktigt fin. Nu ska jag se "life as we know it" innan jag hoppar in i duschen och blir hämtad. Have a nice day.


Schlager.

Varför verkar det som om alla i Piteå/Norrbotten är galna i schlager och melodifestivalen!? För det första görs det INGA bra låtar, för det andra är deltagarna ofta korkade och för det tredje så är det nog det tråkigaste man kan se på tv. Ser hellre antikrundan 1000 gånger om. Visst kan väl själva "grejen" vara mysig. Till exempel då Tahmina och Rufina gillar såna program, att sitta uppe med dom på kvällen, fika och se ungarna dansa till musiken. Men annars vet jag inte... Huvva!

Peace out.

Har just fått ett samtal som piggade upp mig. Känner mig genast på lite bättre humör. Imorgon ska jag sova LÄNGE för att sen ge mig ut på äventyr. Imorgonkväll blir det förmodligen en sväng på Kalles, hoppas på bra folk. Vet inte men det har varit rätt mycket drägg på senaste tiden, för att vara alldeles för ärlig.

Nej hörrni, nu är det dags för sängen. Natti natti.



.

Men godkväll! Sitter på jobbet just nu, lyssnar på NRJ och det verkar vara lugna puckar i telefonen. Skämta, bara för att jag skrev det blev det kö i telen.
Jag längtar hem till min säng för den som vill veta. Mormor kom förbi med ostfrallor så nu har jag gofrukost i några månader, haha.
Hade just en jävligt förbannad kund i telefon. Nu vill jag gå hem. Hejdå.

Yamas.

Mamma ringde just, hon ska ha husvisning ikväll och tvättstugan ser hemsk ut så jag måste dit och städa...
Och jag blir galen! Har haft revbensupphakning sen igårkväll! Hatar det, det gör så jävla ont att man knappt kan andas. Nu ska jag iväg, ska passa på att sola på vägen dit. Inte sugen på att sätta mig i en kall bil nu. Ni ska bara veta hur mysigt det är att sitta i sängen med pyjamas!

 


Una pregunta, por favor.

s om Who are you, Ono?
- Vad har du gjort av skolan?


Japp, där kom den! Thank u for askin'. Vet att det cirkulerat rätt mycket rykten och orsaker till att jag hoppat av skolan vilket är onödigt eftersom svaret är mycket mycket enkelt. Förstår inte vad det är att prata om, det är så JÄKLA tabu att göra en sån grej.
Jag har betyg i allt förutom de sista kurserna i trean så när jag VILL, ORKAR och KÄNNER för att plugga igen, så har jag få, enstaka kurser som jag måste läsa upp innan jag ska plugga till det jag vill jobba med i typ resten av mitt liv.

Många vet vad som hände i ettan på gymnasiet och det var också en typisk tabu-grej, visst det kan jag förstå. Men ända sedan dess har det känns obekvämt att gå till skolan, har inte haft orken till att ta mig igenom allt jag ska göra och så vidare. Känner också att VAD är det för mening med att plåga sig igenom sista halvåret och få taskiga betyg och knappt kunna ta studenten, när jag kan jobba något år, tjäna pengar, leva och andas lite och efter det plugga? Folk menar på att; Ja men om du bara jobbar kommer du inte att vilja gå tillbaka till skolan och du kommer att glömma bort att du måste ta igen detta.
Självklart vet jag att jag måste ta igen det jag går ifrån. Men det känns inte annat än rätt, jag kan inte göra skolan speciellt bra den här tiden i mitt liv och så är det bara. Här hoppar jag av tåget, för att gå på senare, när jag vill göra färdigt min resa.

Good morning.

När någon stiger upp före mig får jag sjukt svårt att somna om! Som nu, somnade ett igår och börjar 17:30 idag och I am awake. Gillar att grannen har en gråtande bebis också <3 När jag kom hem igår så städade jag undan, diskade och rensade den förbannade kattlådan för typ femte gången den dagen. Hatar det. Sedan fick jag främmande som jag tog farväl av för inte så längesedan. Idag ska jag med Alma på stan. Ska även hinna sola, POSTA BREVEN jag snackat om som jag aldrig ids göra osv. Undra om det fortfarande är -30 ute. Älskar Norrland..

Hello there.

Sitter på jobbet nu och slutar om ca 20 minuter. Ska posta några brev och sedan åka förbi statoil. Sen blir det bara mys och film i soffan <3 Börjar 17.30 imorgon så jag ska funderar ut något produktivt som jag kan göra imorgon, blir halvgalen av att ligga inne. Men det är ju samtidigt så sablans kallt ute!
Och helt plötsligt blev min dag ännu bättre, får sällskap ikväll. PUSS

Who are you, Ono?

Gud vad trött jag är. Direkt efter jobbet skjutsade mormor hem mig, det första jag gjorde var att ta ett långt och skönt bad. Efter det så la jag i sängen vilket resulterade i tre timmars powernap. Aja, lika bra. Börjar ändå klockan 16 imorgon så det gör inget om jag inte kan sova vid elva ikväll. Katterna har levt rövare ser jag när jag stiger upp. De stökar ner värre än vad två klåfingriga barn gör. Nån som är sugen på en kattunge? Har varken ätit lunch eller middag så jag funderar, försöker känna efter om jag verkligen är hungrig. Det är nog mest bara suget efter något som gör att jag vill ha nåt i magen. Orkar dock inte gå upp! Nu ska jag sluta klaga på det och somna om en stund. Peace.

-

Don't be fooled, please don't be.


Brutal.

Dagen har gått snabbt känns det som! Varför kan inte alla arbetsdagar kännas såhär bra? Har bara en timme kvar av arbete och sedan får jag åka hem och slappna av, sova en stund.
Känner mig bra idag, är på toppenhumör! Vill göra en massa saker men jag vet inte vad, är mest för trött för att göra nåt egentligen, haha.
Måste i alla fall göra några ärenden idag kom jag på. Ringa banken och ringa Joakim, ringa a-kassa och massa jobbiga saker. Även posta en hel del brev till bl.a. adressändring och Cherry.

VILL HA SOMMAR


Sweet sweet girl in a cruel cruel world.

Godmorgon. Blev en riktigt bra kväll igår. Gick som sagt på bio direkt efter jobbet och såg 127 hours. Hemskt bra film! Efter den åkte vi hem till mig och pratade en stund, somnade vid två. Det gjorde det rätt jobbigt att känna sig pigg nog för att stiga upp halv sju och duscha. Men jag lyckades med det också!
Har kort dag idag, jobbar bara till 13 så det blir skönt att komma hem och veta att jag har hela dagen kvar. Ska sova en stund när jag kommer hem, sedan skura upp i badrummet och ta mig ett lååååångt och skönt bad. Shit, nu vill jag verkligen hem... Haha. Måste dock vänta till 14.15 eftersom att bussen inte går förrän då. Usch vad jag kan hata busstiderna!
Nu ska jag ta en kopp varm choklad och njuta till The Libertines <3

Lovely people.

Hann visst skriva ett inlägg till. Har precis kommit från apoteket och köpt ännu ett nässpray eftersom jag glömde de andra hemma. Klarar inte bio utan nässpray, det skulle inte vara så kul att kvävas mitt på en biograf.
Idag är det som sagt alla hjärtans dag vilket innebär att man ska vara snäll och visa uppskattning mot folk man tycker om. Så därför har jag en fin liten "lista här", enjoy.

Alma Husanovic:
Alma är en tjej som får mig på bra humör. Kommer direkt att tänka på tiden då vi var i Stockholm, kanske var det tiden då vi lärde känna varandra som bäst. Vi hann både tjafsa och vara riktigt bra vänner och nu, några månader senare så skulle jag kunna säga att hon är den bästa tjejkompisen jag har. En riktigt riktigt fin människa, rolig och lite småknäpp. Men samtidigt helt underbar. Drar till Stockholm denna sommar också, och  då ska vi göra det ÄNNU bättre! Älskar dig, du är otroligt bra! <3

Joakim Hagman:
Har/har haft ett ganska starkt band till denna fina människa. Ett speciellt band. Han är nog den ENDA som riktigt förstår mig och som vet vad jag tänker på innan jag själv ens hinner tänka det. Älskar hans sätt att se, och vara uppmärksam på småsaker som ingen annan är. Har haft en helt underbar tid med honom, kunnat prata och lyssna. Pratat om ALLT mellan himmel och jord. En mycket, mycket speciell och fin människa som jag håller av otroligt mycket. Jag skulle bokstavligt talat göra ALLT för honom.

Helena Karlström:
Knäpp liten tjej, men helt underbar. Har gått igenom fantastiskt mycket under de fem år vi har känt varandra. Just nu umgås vi inte speciellt mycket, men de gånger vi träffas är riktigt roliga. Hennes skämt är helt ofattbart dåliga, bara så att alla vet! :-*
Kommer ihåg när vi var på höstmarknad i Jokkmokk och liftade med en 80åring, blev stoppade av polisen och blev utelåsta mitt i ingenstans. Och när vi ringde heta linjen och Helena beskrev för en kille att hon gillar att gömma sig i killens valkar. Som sagt, helt underbar människa!

Erik Marklund:
Ställer alltid upp, vad det än gäller. Har funnits där både som pojkvän, ex och en mycket god vän. Han är en person man verkligen kan lita på. Och även en av de snällaste människorna jag känner. Säger det ofta till honom och jag menar det också, guldvärd.

<3!

Hejhej! Kommer inte att hinna skriva mer idag. Är nämligen på jobbet nu och har planerat in bio direkt efteråt. Ska se 127 hours vilken jag redan sett. Men det spelar ingen roll, har bra sällskap med mig och så var det länge sedan jag var på bio sist. Kommer att bli en helmysig kväll! Nu ska jag dra mig tillbaka till telfonen och godiset.
Glad alla hjärtans dag! <3

New shoes.


Happy (??) Valentine's day.

Godmorgon! Somnade inte förrän lite efter två inatt och vaknade nu klockan tio. Har hunnit snabbduscha och sitter nu och lyssnar på musik. Melissa Horn bland annat.
Om en timme går bussen till stan så jag måste rappa på. Tar ju typ en timme att blåsa det här kråkboet på skallen torrt.
Skriver sen, dags att göra sig färdig. Puss


How can u know it if u don't even try?

Ligger och lyssnar på Coldplay och väntar på att bli så pass trött att jag kan somna. Har varit en deppig dag idag, har verkligen inte gjort någonting alls, förutom att ligga inne på soffan. Men imorgon ska jag jobba och sedan vet jag inte vad som händer. Hade gärna velat fara och träna/simma eller något. Frågan är om jag tar mig och om jag orkar eftersom jag slutar 21. Ska i alla fall till stan en stund före jobbet och hinna sola.

Oj shit, hittade just en massa vimmelbilder från Kalles. Nice.
Nu blev jag trött. Godnatt ok?


Cheer up.

Åh vad jag är trött. Fick dock sluta tidigare på Havsbadet igår då det inte var mycket folk kvar, så halv ett slutade jag. Hämtade V klockan två typ, skjutsade Jocke och några till Big Boy och åkte sedan hem till mig.
Nu på dagen har vi bara slappat, legat i soffan och sett Taken. Grym film.
Skjutsade hem honom för inte så längesedan, åkte och handlade, åkte hem och nu sitter jag här! Hade tänkt fara till mamma men jag tänkte göra iordning mat nu så att jag har när jag kommer hem från träningen ikväll.

Imorgon jobbar jag 12.30-21, kommer bli en lång dag och dessutom är det ju alla hjärtans dag. Nog för att det är en onödig dag, men ändå.
Nu ikväll efter träningen ska jag tappa upp ett bad, tända lite ljus och sedan gå och lägga mig. Är grymt slut i skallen så jag behöver nog sova.
Nu ska jag diska så att jag har det gjort när jag kommer hem, puss och kram! :)


Gimme somethin more.

Ska alldeles strax fortsätta med städningen innan jag får främmande. Sedan är det jobb på havsbadet som gäller. Ganska taggad för jobb ändå, för en gångs skull. Dessutom, ledig imorgon!


Catch a grenade for you.

Godmorgon. Vaknade för inte så längesedan så jag har bara hunnit duscha och klä på mig.
Igårkväll åkte jag till Kalles en stund för att prata med Alma. Blev där till halv ett ungefär. Skulle skjutsa hem Anton och några till klockan två så jag försökte fördriva en väldigt långsam tid genom att åka bil, vilket gick lite lättare sen.

När jag skjutsat hem Anton och company till Öjebyn så ringde Dennis och sa att jag skulle komma och hämta Jocke som mådde dåligt. Han har fått magsjuka, nice.
Nu ska jag blåsa håret och göra mig klar och sen fara med bilen till mamma som ska skjutsa mig till stan. MÅSTE som sagt noppa ögonbrynen, så jag gör det idag för nu är det olidligt.

Rock it lika a..

Nädå, det vlev inte att fara hem från jobbet och ta ett bad och hoppa i myskläderna och se tv som jag hade tänkt. Hade helt glömt bort att vi skulle äta middag hos mormor så nu är vi på väg dit. Idag köpte jag nya skor btw. Skitfina. Hejdå.

Bajs.

ALLTSÅ JAG ORKAR IT! Köpte en smörgås på waynes för 60 spänn, skulle vara kyckling och ceasardressing i den. Det fanns SALLAD, inget annat än sallad. Gick och reklamerade mackan, japp. Fick tillbaka pengarna efter många om och men. Tänkte att nu jävlar ska jag få äta min lunch så jag gick till café del mar och köpte en smörgås som såg jättegod ut, verkligen JÄTTEgod. Sa att jag INTE ville ha smör och bara orientdressing. När jag kommer till jobbet och ska hugga in så vad ser jag? MAJONNÄS?

.

Jag känner mig så jävla dålig idag. Som de flesta dagarna. Klarar inte nånting...

Har precis kommit hem från en biltur tillsammans med en fin människa. Pratat om allt från soldater i Afghanistan till stjärnor. Är grymt trött så det är dags att sova för att orka upp till jobbet imorgon.

Boring.

GUD vad jag är less! Det är INGEN som ringer in och jag sitter bara och räknar sekundrar och minutrar tills jag får fara hem. Ska åka med David som nytage körkortet så är lite smånervös ;) Ska hem till mamma och hämta lite post, sen hem till mig och hämta en mössa och sen till Viktor och lämna mössan, SEN hem och sussa!
Känns som att jag suttit på jobbet i en evighet, seriöst. Har bara jobbat fem timmar idag men VARFÖR känns det som minst 10 timmar?

Försöker att underhålla mig själv med musik, youtube, facebook och mobilen men när inte ens det räcker till, då är man uttråkad.


Dagens sanning.

Väldigt ego men otroligt självkritisk


Shop til you drop.

Har äntligen fått stilla mina shoppingnerver. Det blev en charmig sailoraktig-vårjacka, grå strumpbyxor, svarta knästrumpor och två pyjamasar. Vet inte varför men jag har nåt för pyjamasar, man blir som liten igen. 
David ska skjutsa hem mig från jobbet klockan nio och då ska jag slänga på mig pyjamasen direkt, ta täcket till soffan och bara slappa. Se nåt bra tvprogram och sedan sova rätt tidigt med tanke på att jag börjar nio imorgon och måste ta bussen så himla tidigt.

Imorgon på lunchen ska jag försöka hinna till både banken och frisören för att noppa ögonbrynen, känner att det börjar bli nästan panikartat...
Nu ska jag fortsätta vara effektiv på jobbet. Kram

If only.


Such a beautiful day.

Godmorgon, än en gång. Det visade sig att jag tydligen var trött som satan för jag kunde faktiskt somna om, till 11.30 till och med. Det är egentligen tänkt att jag ska ut och gå, och gå förbi fina Joakim en sväng men jag vet inte om jag hinner! Har alldeles just kommit ur duschen och måste blåsa håret och klä mig och allt sådant jobbigt. Ska skynda mig nu så att jag hinner ändå.

Igårkväll fick jag sällskap, vi såg Seven Pounds och jag började gråta en liten skvätt trots att det var typ, femte gången jag såg filmen. Sedan bjöd jag på sallad och en varm och härlig säng. Har varit ensam sen 7 imorse, det var där jag inte kunde somna om. (Trodde jag)
Åh, jag måste försöka hinna till stan också! Ska in på banken och även hos frisören och noppa ögonbrynen. NU måste jag gå! Puss och kram!

Too tired to even think about it.

Kan inte somna om.. Ska alldeles snart gå upp och duscha och fräscha till mig. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag då jag börjar jobba 16:00 och slutar 21:00. Tänkte ta mig en prommis senare om det inte är för kallt, har nämligen mina vindbyxor på jobbet. Har så himla ont i magen så just nu ligger jag för det mesta och tänker att jag ska ligga inne hela dagen... Men jag ska nog må bättre av att gå ut och röra på mig.

.

Får gå hem om fem minuter, wihoo! Seven pounds och mat, nu kommer jag :)


New one.

Bokat tid för tatuering, äntligen. Tatuering nummer två hör ihop med nummer ett, men den nya talar mer för sig själv.


Vill ha sommar!

Godmorgon! Hade en riktigt seg natt då jag inte somnade förrän 8 imorse. Klev sedan upp 11.30 och duschade och åt frukost. Jag har faktiskt blivit riktigt duktig på det där med att äta frukost. Inte för att jag är speciellt hungrig på morgonen men jag blir uttråkad så det finns inte så mycket annat att göra än att äta.
Alldeles strax ska jag gå ut till bussen och åka till jobbet. Längtar redan tills dagen är över så att jag får komma hem och slänga mig i soffan till filmen Seven Pounds.
Nu måste jag springa och ta ut katten under sängen, hon ligger på modemet så att wifi-antennen knäcks, haha!


Trött.

Nej fan... Det går inte att sova.


Kramis?

Somnade på soffan kl 00, kattjävlarna väckte mig 03:00 och här ligger jag nu pigg som en mört och ska jobba imorgon. Funderar på om jag ska gå och plocka in tvätten i garderoben men det kändes lite för jobbigt. Slutar jobba 20:00 imorgon (idag) och efter det tror jag mig få sällskap. Har laddat hem seven pounds så vi lär mysa med film och nåt gott till det. Helt ubderbart, lugna kvällar. Nu ska jag tejpa igen mina ögon så jag får en blund inatt. Puss.

Tha weekend.

Hejhej!
Igår var jag som sagt ledig, det var GRYMT skönt! Har så himla mycket att berätta från i helgen så det är inte klokt, haha! I lördags var vi några stycken hemma hos mig och drack lite, lekte med kissarna, lyssnade på musik osv. Tio i elva tog vi taxi till stan, gick in till Pentryt där det inte var en själ! Drog till Kalles där det var rätt bra med folk istället.
Efter krogen hade vi liten efterfest hemma hos mig med Alma, Robin, Daniel och Jens. Det slutade med att jag och Robin sov i sängen och kunde stänga in oss för katterna, Alma och Daniel skulle sova på en soffa och Jens skulle sova på köksgolvet. Jag DOG bokstavligt talat av skratt när jag går upp och ser stackars Jens liggai mörkret i fosterställning med en ihoprullad handduk som kudde och en liten handduk till täcke, med en katt nafsandes i ögonfransarna och en katt nafsandes i fötterna! Jag skrattade så jag skrek, tills grannen kom klockan fem på morgonen och bad oss vara tysta!

På morgonen när alla farit hem utom Alma så for vi och handlade och skulle baka pollykaka. Den såg sjukt god ut tills den blev svart occh bränd och vattning. Ställde ut den på balkongen tills den frös och nu smakar den skit!
Mums!

Här slänger jag upp ett par bilder från lördag/söndag! Ska alldeles strac hoppa in i duschen och göra mig klar för en prommis till jobbet :)
Puss och kram!
















Good days.

LEDIG imorgon, helt underbart. Dagen ska enbart bestå av NJUTNING. Och lite städning, såklart. Men mest SLAPPA!

NU KÖR VI.

JAG ÄLSKAR DIG ALMIS


Work.

Hola amigos, är fortfarande på jobbet. Slutar 18.30 och då kommer Jocke och Robin och hämtar mig och Johanna Lu och hennes två kompisar från Skellefteå. Direkt efter det ska vi hem till mig, jag ska duscha och göra mig klar så ska vi mysdricka lite och lyssna på musik. Sedan drar vi på Kalles tror jag. Kändes dock sjukt drygt just nu eftersom att jag är seg från igår men... Haha!

Nu ska jag fortsätta se SATC och ta samtal! Puss

There is only one word I can say.

Jag hade verkligen en skitkväll igår. Det fanns EN person på hela stället där vi var som lyckades göra mig otroligt ledsen och sårad. Försökte att inte bry mig men jag klarade inte av det. Kvällen slutade dock bra, mycket bra.
Men till den personen som gång på gång får mig att bryta ihop finns bara ett ord att säga, och det är förlåt.
Jag antar att jag måste vara en otroligt dålig person för att få någon att bete sig på det sättet mot mig. Okej, förlåt?

Ferreberre.

Hello! Alltså jag har sovit så oroligt inatt så jag vet inte vad! Somnade hos Jocke i över en timme, sedan när jag kom hem så däckade jag halv ett och vaknade klockan tio. Har fått sova länge, men inte ordentligt så jag är grymt trött ändå. Drömde om PDOL och massa sjuka saker, haha.

Slutar 17.00 idag, direkt efter det ska jag åka till Sailaoch duscha och göra mig iordning för firmafesten! Kommer bli sjukt kul! Temat är black/white och jag har tagit med mig en massa kläder så att jag kan välja sen. Hej beslutsångest.
Back to work now, skriver ett inlägg sen! Puss!

Up up and away.

Nu kommer Jocke och hämtar mig. Har varit igång hela dagen. Jobbat 8-17, Cherrymöte 18-19 och träning 19-21. Ska vara med Jockes katt medan han tränar och sedan ska jag låna hans bil så att jag kan ta mig till jobbet imorgon. MEN firmafesten kommer att bli SJUUUUKT bra! Så den taggar vi till för! (Y)

Yeah right.

TAGGA FÖR FIRMAFEST IMORGON!!!!!!!!


På jobbet.

Hej! Sitter på jobbet just nu, kom hit för en kvart sen. Kul att min mail strular så att jag inte kommer in i vissa system... Haha dom ska felanmäla mitt mailkonto så att jag kan komma igång ;)

Igår var jag med Jocke. Han hämtade mig och så for vi till Ica och handlade, åkte hem till honom så han fick mat i lilla magen och sedan åkte vi till mig för att se film. Zombieland... Ganska rolig men ändå läskig haha!
Vi kunde dock bara se en bit av filmen eftersom en annan film började spelas mitt i???
Så vi myste en stund och kramades med kissarna som Jocke för övrigt döpt om.
De heter inte längre Sam och Cindy utan enligt Joakim ska de heta Juno och Jupiter.
Dog typ när han skulle hem sen men jag kunde faktiskt sova ensam! ;)

Nu ska jag lyssna på webbradio och försöka få igång min maaaaail! PUSS

Another day for you and me.

Sådär! Har varit till skolan idag och pratat med syon, lämnat igen mina skolböcker och gjort en massa ärenden. Var till mamma och hämtade en tvättkorg och massa prydnader, efter det åkte vi och hämtade mina stolar från EM, mitt körkort på posten och min tvbox på ICA! Så nu kan jag äääääntligen se tv!
Ska alldeles strax göra någon middag, ingen aning om vad det blir än. Sedan ska jag skura ur lite krukor osv :)
PUSS

Dagens sanning.

Tar mig ofta vatten över huvudet

Tråkigaste tråktråkiga i världen.

Uäk vad jag har tråkigt. Missade jävla bussen så mormor kommer snart och hämtar mig. Bra, då hinner jag läsa reklamtidningarna <3





Hejdå.

Bildbomb.

Två kosacker, en svensk och en thailändare <3


Under sunshine.

Åh, jag sov inte riktigt så länge som jag ville. Somnade halv ett och vaknade först åtta, somnade sedan om till nu. Men men, nästan elva timmar i alla fall :) Det som var mindre kul var att när jag vaknade och skulle gå till toaletten så hade en av kissarna varit dålig i magen! Så det var bara att börja skura och byta i kattlådan! Är precis klar med det och ser att EM har ringt mig, antagligen för att säga att mina två stolar har kommit.
Nu ska här ätas frukost, sedan ska jag städa vilket innebär SOPA i hela lägenheten eftersom att jag inte har någon dammsugare än ;) 12.51 går bussen härifrån till skolan, så den ska jag också hinna med. Frukost nu! Puss och kram.

Godmorgon!

Katterna ska vara med på alla bilder, kolla in lillsvansen, haha!


Jag ska aldrig glömma, aldrig förtränga smärtan jag kände eller kärleken jag kände. Den stora vågen som sköljde och fortfarande sköljer mig med känslor försvinner inte. Du får inte tro det. Jag är din, jag väntar på ett godkännande, vill att du ska se mig. Vad än jag kan göra för dig så gör jag det.

Sad but true.


Tard.

Hej! Är så otroligt trött så det finns inte. Mamma, Peter, Max och mormor var förbi och medan jag slumrade till på soffan så satte de upp gardinstänger och gardiner i alla fönster. Guldvärt.
Har jobbat 8-17 idag, somnade på en rast... Kan säga ärligt att jag aldrig varit så trött nånsin, känns som att veckorna aldrig tar slut! Sen är jag så himla dålig på att lägga mig i tid också. Men imorgon är jag LEDIG vilket betyder SOVA HELA JÄKLA DAGEN OM JAG VILL! Eller nä... Har tänkt gå förbi skolan också, prata med syon.

Nu ska jag ladda ner en film, käka pringles och hålla mig vaken så länge som jag bara står ut, så att jag får sova länge imorgon. Peace out.

Workish.

Godmorgon! Blev väckt så snällt av Joakim halv sex imorse, kunde inte somna om så jag ligger och tittar när han spelar tvspel... Ska alldeles strax hem till mig och klä mig och hämta lunchlådan, sedan är det jobb som gäller. Förhoppningsvis kommer mormor efter fem.och hjälper mig att sätta upp gardiner! :) Nej nu måste jag skynda mig hem. Ska gå till jobbet idag och alla som känner mig vet att det är inte det snabbaste transportsättet för mig... Haha. Puss och kram!

RSS 2.0