.

Vet inte vad som händer just nu. Hur kan man vara så närvarande men ändå känna sig så borttappad?

<3

Hej!
Igår var jag på träning och det gick sjukt bra! Fick basa för första gången och det gick bättre än väntat måste jag säga. Körde lib några gånger vilket bara blir mer och mer stabilt!
Sedan stretchade jag och Johanna varandra och sen Alma på mig. Kände mig stel som fan.

Ska betala lite räkningar idag och sedan gå och duscha och reda ut mitt fruktansvärt toviga hår. Städning står på schemat också!
PUSS

Straddle.

Straddle för första gången! Lycklig tjej. Haha


Dagens sanning.

Jag är grymt envis och blir riktigt arg om jag inte får som jag vill. (A)

Men titta!

Lyckades he in en film här. Även att skapa ett youtubekonto! Lycklig.


Tekniska problem.

Godmorgon! Försöker lägga in bilder och filmer från mobilen men det går inte så bra. Ska försöka mig på att göra ett youtubekonto där vi kan lägga upp filmer från cheerleadingen och även på bloggen här.
Blir galen för att datorn inte hittar telefonen!!!! Åh.
Igår hade vi träning och jag fick prova show and go och straddle. Riktigt kul var det och jag fick också till en riktigt bra lib i slutet! Har kanske inte världens bästa balans men det gick inte åt skogen i alla fall.

Ikväll blir det Harry Potta på bio. Känner mig dock inte riktigt kry, är rädd att jag håller på att bli sjuk/förkyld.
Får hoppas att det inte håller i sig eftersom att jag ska jobba imorgon också, men men. Vi får väl se.
Nu ska jag banne mig lösa det här med mobilen och bilderna och filmerna. Förhoppningsvis kommer det upp några bilder/klipp här snart. Puss :)


Let them be bad boys.

Alltså hjälp, Jessica i min klass sa att hon hittat en tur o returresa till Egypten, Hurghada, med hotell och allt för 1999 per person! Kollade upp det och dregglar efter den resan jag med! Är taggad till tusen på att åka! Försöker dra med mig Alma men hon följer bara om jag betalar åt henne.. Hahaha. Eller Max, som inte lär ha pengar till dess :P

Har nyss gjort bort lite tråkiga saker, som att betala bort nästan hela min lön på räkningar. Hade en fin mobilräkning på 2843 svenska riksdaler plus HM och Nellyräkningar. Det är roligt när man får kläderna men tråkigt att betala dom.
Ska strax börja göra mig klar för skolan och vänta på bussen som går 7.40. Är stört trött men det får vara, ska sova tidigt ikväll. Träning klockan sju, awesome. Känner att min träningsvärk inte vill försvinna än så den kommer nog inte bli bättre tills imorgon heller!
Dags att röra på sig!
Puss och kram.



Skola.

Hej! Sitter på skolan och har litteraturvetenskap egentligen. Har lånat Sandor slash Ida och ska jämföra film och bok typ.
Efter skolan ska jag åka hem och köra en grovstädning i mitt rum och sedan rensa min garderob som börjar bli lite... vad ska man säga, full och gammal. Ska rensa ut en massa kläder och ge till röda korset.
Dags att arbeta nu kanske.

Dagens sanning.

Jag har så sjukt dåliga reflexer. När jag kör bil så missar jag varenda jävla avfart när någon säger höger/vänster. Jag säger ALLTID; Va? Här? Och så har vi passerat...

Spaghettiben.

Mina ben är.... förstörda. Slappa liksom. Utstretchade och träningsvärkade.
Idag var jag på skolan och tog efter det bussen in till stan och väntade på Alma. Gick till Intersport för att beställa föreningsdressar. Max kom och vi gick en sväng på Gina där jag hittade ett par jeans och en basic t-shirt. Dom klagade inåt helvete att dom var hungriga så vi drog oss till arbaillo och käkade. Sen kom mami och hämtade oss och sedan åkte vi till miniorträningen. Puh.
Inte bara miniorerna som led, även jag. Alma stretchade mig. Jag dog lite.

Ikväll är jag dessutom världens lyckligaste människa. På jul får jag hålla om mina älsklingar, mina fina småsystrar som jag saknat så att det gjort ont.
NU- One tree hill.

Träning.

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I BENEN JUST NU... Kom precis hem från cheerleading och min kära vän Alma har torterat mig med stretching. Höll på att gå av mitt itu.
Ska se one tree hill och bädda ner mig nu, och imorgon springa några ärenden på stan.
BYE!

Ta en, eller två.

Stannar hemma från träningen idag, känner mig grymt trött och orkeslös.
Har endast en lektion imorgon så då ska jag på stan och titta efter en julklapp, börjar nästan bli dags känns det som.
Försökte dessutom boka en stuga i kåbban till nyår men fanns inte en enda stuga kvar. Haha, så får se hur det blir. Det är ju länge kvar men alla bokar ju nu så det blir panik!
Har förresten beställt min nyårsklänning, visar den när jag får den :) Kram


Dagens sanning.

Jag har en grej för låtar på annat språk. Har lärt mig en dansk låt utantill och en massa spanska låtar. Mitt projekt nu är en fransk låt! Jag ska tillägga att jag kan två meningar på franska, så får se hur det går.

Take a tjillpill.

Har fan städat sen jag vaknade. Är grymt trött, jobbade på pentan inatt och det gick ganska bra. Som tur var...
Efter jobbet träffades jag, Linus, Jocke, Alma, Amanda och Emelie för att käka på sunes. Det var FULLT där, och jag ville bara hem och sova sen. Höll på att dö av trötthet.
Skjutsade hem största delen av gänget och postade breven.

Nu har jag precis kommit ur duschen, ska sätta på OTH och chilla heeeeela dagen. Fram tills träningen i alla fall! :)

Puss och kram


Helo.

Jag är sååååå trött! Jobbade på havsbadet igår, gick minus för första gången men fick dricks så det gjorde mig glad!
Har sett om en massa avsnitt av one tree hill men ska fortsätta på säsong tre nu.

Förresten så hände en rolig grej idag. Kan beskriva det såhär -
Ett litet scenario: Jag och Max kommer hem från statoil och ser katten genom fönstret stå och mumsa på köttet vi ska ha till middagen. Max rusar in genom dörren, stampar och skriker som en "man", katten blir rädd och hoppar ner från diskbänken. Mamma racear nerför trappan och skriker jävla pucko och jagar katten. Katten lyckas smita ur händerna och spinner med benen på det hala golvet, mamma spinner efter på sina tjocksockar. Katten kommer undan och mamma välter ut både mat- och vattenskål. Katten gömmer sig under soffan. Mamma får skura golvet.

Dagens sanning.

Jag kan lösa rubiks kub på under två minuter.

Cheerleading <3

 

 

 

Älskar verkligen denna sport!

Ikväll ska jag jobba på havsbadet och imorgonkväll på pentryt. Måste säga att just nu känner jag mig som en helt ny människa. Fanns några stjärnor idag som fick mig att må så mycket bättre.

Har orkat duscha efter några dagar i smuts, borstat ut alla tovor i håret och klätt på mig. Har hunnit städa på nedervåningen också så nu är det bara mitt rum kvar. Lyssnar samtidigt på Gubben i lådan med Daniel Adams-Ray och längtar efter sommarvärmen... Bara åtta månader kvar, peppar peppar!


:)

Hej! Vet att uppdateringen har varit sämst men nu är jag hemma igen och har hämtat laddaren till min dator.
Idag när jag kom hem så stank det fruktansvärt i hela huset.. Visade sig att en av katterna inte mått riktigt bra utan lagt en diarrepöl på golvet, eller ja.. tre stycken!

Jag åkte och hämtade ett paket från HM nyss, myskläder.
Ska alldeles strax åka på träning och sedan ska jag sova i jockes lägenhet och ta hand om hans kisse, den heter !xobile btw.
Nu håller jag på att ladda klart one tree hill och old dogs. Måste städa också innan jag åker....

KUL

Lunch hos morbrora.

Godmorgon, har varit uppe sedan Robin åkte till jobbet, alltså sedan 05.45 (!) Såg klart säsong 2 av Onte tree hill imorse och dog typ på sista avsnittet... Vill se säsong 3 NU!
Har precis duschat och klätt på mig och ska åka till Mattias om 40 min för att äta lunch med honom och Åsa. Efter det ska jag vänta på att Robin kommer hem så ska vi kanske åka och se på Marias bebis som hon fick i fredags! :)

Imorgon åker jag hem förresten. Får äntligen träffa Alma och Max och alla andra jag saknar. Träna på torsdag också! Gud vad jag har haft cheerabstinens. Försökte stretcha lite här men efter 20 min på ett ben så kunde jag knappt gå av träningsvärk nästa dag. Japp, ni läste rätt. TRÄNINGSVÄRK av stretching. Ska man få det eller?
Men jag kommer ändå skna att vara här, trots att jag typ för första gången haft lite hemlängtan.

Nu måste jag skynda mig så att jag inte blir sen. Puss och kram!

Dagens sanning.

Jag HATAR hårstrån.

Oh happy day.

Hej! Håller på att städa just nu men ska snart ta mig ett bad, stretcha(....) och gå ut och gå. Det är riktigt bra väder här, sol och några plusgrader.
Idag ska vi på bio, det blev inte Buried som vi först hade tänkt utan det blir Saw 3d, kommer skita på mig ännu mer nu... Haha.

Sen blir det att nöta onte tree hill! Puss


Saknar dig mupp <3

In estocolmo.

Hola,
befinner mig i Stockholm just nu. Kom hit i måndags och stannar till på tisdag.
Har precis kommit innanför dörren, har nämligen varit på ett möte. Kommer att bli kanon!

Imorgon ska jag, Robin och morbror och hans filckvän på bio och se Buried. Känner mig liiiite skeptiskt eftersom att jag har en tendens att bli överdrivet rädd, speciellt på bio där det hänt att jag blivit så rädd att jag grinat och blött näsblod! Aja, det får gå som det går. Får hålla för ögonen och blunda :D

Nu ska jag se One tree hill och bara mysa! :) Kram

RSS 2.0