I won't sleep tonight.

Hejsan! Sitter på jobbet nu, ska vara här fram till 19:15 och efter det ska jag vänta tills mamma är klar hos någon fastighetsägare. Ska ta bilen då och sedan åka hem till Viktor och vänta på att han blir klar i replokalen.
Imorgon är jag ledig. Skönt ska det bli.
Har tänkt promenera om vädret tillåter och dessutom fixa god middag.
Gör klart med uppsägningen av lägenheten idag också.




Cheers for Christ's sake.


Y?

Godmorgon!
Igår åkte jag och Viktor till Oscar direkt efter jobbet. Spelade Buzz för första gången med Oscar och Viktor. Musikquizz typ. En aning orättvist då de alla tre spelar i ett jäkla band och kan musik, och så jag där mitt i allt.
Jag förlorade, om ingen redan räknat ut det.
Somnade typ halv tre igår, steg upp åtta och det var INTE nådigt. Satan vad trött jag var, och fortfarande är. Som tur är så ringer det inget alls på jobbet. Har endast haft två samtal.

Ikväll måste jag sopa. Skulle vilja säga dammsuga, men nej. Jag har ingen sådan. Jag sopar, det är ganska fridfullt. Det låter inte så mycket. Det enda som låter är gruset som skrapar under fötterna.


No lol.

Är hos min fina pojkvän. Längtat så att jag nästan gått sönder <3

Yeah, I said that.

Fy satan vad trött jag är. Slutade för en timme sedan och har lämnat bilen till Joakim och stoppat i en tvättmaskin hos mamma. Vill bara sova, sova, sova och åter sova. Men Viktor är på väg hem från Boden, har längtat ihjäl mig så sova kan jag göra sen.
Imorgon börjar vi båda kl 18 så det ska bli GRYMT skönt att få sova ut. Jag känner mig som inuti en bubbla, lite seg.

Idag har jag på mig min nya tröja från Bik Bok. Så här ser den ut. Måste ursäkta mig för mina svarta ringar under ögonen. Jag är helt slutkörd idag.


Right now.

Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas med vissa saker. Som att sova tre timmar per natt och ändå orka upp och jobba. Inatt efter jobb på Kalles så skjutsade jag hem Joakim och Joel. Jag och Joel blev kvar i bilen i någon timme och pratade om allt och inget. Jag var hemma klockan sex imorse och hade tvättid klockan sju, haha.
Tittade på klockan och bestämde mig för att skita i tvätten och sova till nio.

Men, idag ska jag göra en sak som förhoppningsvis gör att jag känner mig mindre stressad i framtiden och som kanske får mig att må lite bättre. Jag ska nämligen säga upp mig. Från Cherry.
Det känns skittråkigt, ärligt talat. Men jag behöver inte två jobb, och jag orkar framför allt inte med det.
Dessutom blir det nog bra för mina kollegor som får lite extra pass då.

Off to work.

Pratade just med Viktor. Längtar otroligt mycket efter honom.

Nu ska jag dra mig för jobb på Kalles all night long. Upp klockan 07 imorgon dessutom för att tvätta. Life´s good.


You will miss every summer.

Har sovit sedan klockan två idag till typ sex. Har dock blivit väckt typ en gång i timmen och dessutom av en försäljare som ville sälja nå ritade bilder.
Måste börja göra mig klar för att åka och jobba kl 22. Ska hinna duscha och leta fram min jobbskjorta och allt.
Känner mig inte jättetaggad för att jobba på Kalles ikväll men eftersom det är dagen efter löning så blir det nog fullt upp!

-

ORKAR IT! Hur kan det ringa så jäkla mycket på en lördagmorgon!?

Row row row your boat.

Godmorgon. Efter fyra timmars sömn vaknade jag av klockan, fattade inte riktigt vart jag var. Vaknade upp i mammas säng nämligen.
Ingen som kunde skjutsa mig till jobbet så jag tog minsann en taxi.

Igår hade vi det riktigt trevligt. Efter jobbet åkte jag och gjorde några ärenden, for hem och gjorde mig klar. Sedan kom Joel vid tio och hämtade mig. Det blev Besserwisser och snack hemma hos Victor och vid tolv gick vi till Kalles.
Vet inte riktigt vad som hände där mot slutet, då det gick väääldigt snabbt. Blev dock inte jätteberusad, snarare helt perfekt full.
Jag och Joel stannade till stängning och gick till Big Boy (DUKTIGA jag) och åt. Har ätit där nu för andra gången på hur många månader som helst. Pratade lite, och satt kvar rätt länge innan vi gick till Oscar.
Hann som tur var ringa efter skjuts innan jag somnade på Oscars soffa.

Som sagt, guldvärd kväll.

Saknar även guldklimpen som kommer hem imorgon. Tur att jag jobbar och står i så att jag slipper dö av saknad.



So much.

Verkar bli en härlig kväll med besserwisser och utgång med Joel, Victor och kanske Oscar och Jim.
Imorgon vankas jobb, både natt och dag!

Secrets.

Fick även min femte p-böter....


Good year.

Min dator verkar inte vilja känna av minneskortet från kameran. Känns sådär lagomt roligt när det inte följde med någon USBkabel. Får försöka firra detta senare.
Inatt sov jag hos mamma. Vaknade kring nio, åkte till stan halv tio.
Jag som ALDRIG läser böcker annars hittade 6 st böcker på kupan för 30 kr sammanlagt. Hittade även en likadan fjällrävenjacka som jag redan har fast mörkare grön för 75 (!!!!!!!!!!) kr! Den var i storlek 150 och jag var SÅ nära på att köpa den innan jag insåg att den satt lite för tajt.

Köpte även 6 par trosor eftersom tvättstugan är fullbokad. Och en t-shirt och ett linne.
Matdags nu!

Are you there?

Har precis betalt lite räkningar och skulle rota igenom ett av mammas skåp för att hitta en häftapparat, hittade då två bilder, en på mig och en på min far. Jag skulle nästan vilja påstå att vi ser ut som samma person fast i andra kläder.



<3

Jag saknar min man.

Nighty.

Sitter bänkad framför lyxfällan som slutar alldeles strax. Big Brother börjar snart, har hoppat i pyjamasbyxorna och ligger med täcket i soffan. Det är mysfaktor ikväll. Jobb imorgon kl 16 och även LÖN imorgon <3
Godnatt!

Wrong inturn.


Gone.

På jobbet, ska jobba till 21. Har precis lämnat in tidrapporten för denna månad och även kikat på lönespecen min. Lättad och kan andas igen när jag ser inkomst kontra utgifter.
Söker fortfarande lägenhet. Har hittat två perfekta lägenheter mitt i stan och det skulle underlätta otroligt mycket. Att kunna gå till jobbet på två minuter istället för 45 minuter. Att ha nära till mataffärerna och till själva stan.

Mami ska hämta mig när jag slutar. Ska då åka hem och spela xbox med mig själv och göra mat.
Ensamkväll rockar.

Today, tomorrow.

Ut med lilltjejen.


Shock.

Åker till Viktor om en kvart för att sova med honom innan han åker bort för att skjuta kulspruta eller något sådant farligt. Ända till på söndag är han borta. Under den tiden ska jag jobba jobba jobba jobba... Både natt och dag.
Nu ska jag packa ihop en väska, jobbar imorgon. Inget ovanligt!
Godnatt.

I love you.

Kan kläder göra en LYCKLIG? Japp! Då har jag automatiskt även listat ut svaret på frågan; Kan man köpa lycka? Enkelt! Har hittat de första jeansen som någonsin suttit BRA på mig! Från och med nu älskar jag dig Cheap Monday, vem du nu är <3


Hand me some summer.

Nyduschad. Ska alldeles snart skrubba ansiktet och börja ta tag i mina klädhögar. Vi ses om 15 år när jag är klar.


Enough.

Nu är det slut på detta äckliga missbruk med start från och med igår. Får ENDAST användas när jag ska sova, som en notering och påminnelse till mig själv.


Stay tuned.

Sovit otroligt länge idag för en gångs skull. Så nu är jag utvilad och glad, även ledig från jobbet!
Ska alldeles strax ta ut Tua på en prommis och sedan bege mig hemåt för att ta tag i tvätten och oredan i garderoberna. Dö kläder, dö.

Dagens sanning nr2.

Fråga: Vilket är Dalarnas länsdjur? Eller nåt. Ni fattar. Det första jag gissade på var DALMAS...

Dagens sanning.

Jag är JÄTTESTÖKIG av mig. JÄTTE.

Lovely people.

Hejsan.
Vaknade upp 05:17 imorse, letade i panik i hela lägenehten efter ett nässpray, hittade inget eftersom att jag glömt kvar det hos Viktor. Klarat mig hela dagen nu utan ett enda spray! Oerhört stolt. Har bett Viktor gömma undan det sista jag har och endast ta fram det i nödfall.
Vi städade och skurade hemma hos mig, slängde sopor och gjorde rent på toaletten. Duktiga Viktor sopade runt på alla golv och jag svabbade efter.

Äntligen rent.

Out for a walk.


HillBilly.

Sitter på jobbet och längtar hem, eller inte. Tanken är att jag och Viktor ska åka och köpa godis och kanske hyra någon film och sedan åka till mig. MEN, ack vilket bombnedslag det är hos mig. Höll inte mitt löfte om att städa idag. Gick dock ut på promenad kvart över åtta imorse, gick till Viktor, stannade där tills klockan var två, tog med Tua hem till mig, böt om och gick tillbaka till stan. Olikt mig. Faktiskt.

Nu ringer det.

Have a nice day.

Har just gått från stan till mig med lilltösen här nere. Fina Tua.


07:23

Detta med att vara uppe med tuppen verkar hålla i sig. 06:52, pigg som en mört :-) Somnade kring 23.
Missförstå mig inte, det är riktigt skönt att vakna så här tidigt. Ska alldeles snart gå ut på en promenad i morgonsolen för att sedan komma hem och ta en lång dusch.
Har fortfarande inte städat, aja baja. Det blir gjort idag har jag lovat mig själv.

Håller förresten på att lära mig photoshop genom en massa instruktionsvideor! Nästan så att man känner sig handikappad genom sättet de så övertydligt ska prata på. Men det kanske är lika bra. Att lära sig ordentligt om man nu har gett sig in på det.
Vi får se hur detta går.


Time for a change.

Fick fina presenter av Max mamma som kommit hem från Thailand. En somrig klänning med vit spets, ett halsband och ögonskuggor.


Try harder!

Igår, liksom idag, har det varit underbart väder. Vi tog en promenad med Tua och åt hamburgare hemma hos mamma med Peter, Max och Emmy. Efter jobbet gick vi hem till Oscar och umgicks med Joel, Victor och Oscar. Vi spelade Besserwisser och jag och Viktor fick vinna en omgång! Riktigt roligt spel!

Idag är jag ledig, känns underbart. Och imorgon börjar jag 16:30 så det blir skönt att få sova ut imorgon.Ikväll blir det Big Brother klockan 21. Funderar på att lägga mig och nappa en stund nu för att sedan ta tag i röran hemma så att jag kan slappna av och känna mig nöjd sedan.


Youth.

Hello people.
Vaknade till underbart byggarbetande imorse, typ klockan åtta. Jag och Viktor hann vara ute och gå med Tua, äta frukost, kramas och se Hard Candy. Uschamej vilken hemsk film.
Har även hunnit vara med Victor och Oscar och badat på Öjebyns simhall. Är väl kanske egentligen inte så mycket för att bada just, men det var trevligt och skönt att komma ut och göra nåt.
Nu är jag helt död i kropp och själ efter badet så egentligen vill jag bara sova. Börjar 11:45 imorgon och jobbar till trevliga 21!
Inatt sover jag hos Viktor. Fina fina människa. Tanken på det gör att allt annat inte känns jobbigt alls längre.
Puss.

<3

Min kamera har kommit!

Jag kommer.

Åh vad jag ogillar att få hem saker i fel storlek. Hämtade mitt paket från HM igår och sportBHn var för stor och den är i SMALL!? Väska gillar jag dock, och trosorna. Väntar på ett annat paket också, med sommarkläderna!

Igår kom Viktor. Vi åt pastagratäng, inte jättefavorit men det gick ner. Vi spelade Sagan om ringen tills jag tröttnade. Det är inte roligt när en kille dödar fler gubbar i ett spel än mig...
Somnade typ två och jag var klarvaken 08:20! Haha jag säger ju det, jag vet inte vad som har hänt och hur jag kan vara så pigg! Somnade i alla fall om efter VÄRLDENS sjukaste dröm. Den handlade om att jag skulle kasta iväg en laddad råttfälla med foten.
Vaknade lite efter tio och kramades. Mysiga man.

Nu är jag på jobbet och ska spendera hela dagen och kvällen här, till 21:00!
Trevligt.

Dark (k)night.

Mitt paket från HM har kommit till ICA så jag ska sätta in gratängen i ugnen, städa klart och sedan kommer Viktor och hämtar mig. Glädjeskutt när jag fick sms från posten!

Har även hittat VÄRLDENS bästa jäkla låt! Kan inte sluta lyssna på den, den går på repeat om och om igen på spottan. Love it. Lykke Li's nya I follow rivers.

Yo bro.

Medan jag väntar på min fina man så städar jag och donar. Han ska ta med sig xboxet hit och en massa spel så ikväll är jag okontaktbar då det blir grabbkväll här! Fast.. med en grabb och så jag då.
Ska äta pastagratäng till middag när han slutat jobba och så någon typ av fruktsallad.
Börjar 13:15 imorgon så det känns baaaara bra att få sova ut lite.
Passar på att slänga in en fin bild på mina nya trosor. Tror att det var XXXL :D

Nighty nighty!


-

Var hos tandläkaren på morgonen. Fick stå i en cool röntgenapparat. Fick veta att mina visdomständer ser bra ut. De nedre två alltså. För jag har inga alls där uppe?

Eminem is not afraid!

Jag ska aldrig mer klippa mig. Vad tänkte jag på!?

Bortse från att mitt hår på denna bild ser fruktansvärt ut.


Morning sunshine.

Godmorgon alla morgonpigga! Helt fantastiskt att jag somnade ensam utan problem igår! Kan inte förstå hur jag kunde somna, med ro i kroppen! Sov i och för sig i soffan framför tvn men ändå, och klockan var inte ens sent.
Så vad gör jag vaken nu då?
Morgonsolen lyser in genom fönstret. Ställde klockan på 06:00 för att ta en löprunda i detta härliga väder!
Älskar att vara vaken tidigt och veta att man har hela dagen på sig. Ja, om det nu inte varit för att jag börjar jobba och har ett monsterpass idag. 9:30-19:30. Direkt efter det så ska jag hem och ta mig an klädbombnedslaget i hela sovrummet och toaletten.

Just det, inte glömma tandläkaren 9:30 heller!
Kommer att måsta ta en promenad till jobbet idag då bussarna går knasiga tider, därför funderar jag på att ta löpturen till tandläkaren 9:30 och sedan byta om på jobbet. Fast det lät fan inte fräscht...
Raggardush?

Filled.

Bänkar mig alldeles strax framför Big Brother. Har ställt klockan på 06:00. Löprunda innan jobbet som gäller.
Just nu sitter jag och Emma och försöker luska fram gaaaaamla bilder på oss. Får se hur detta går.
Godnatt!

.

I'm in love with a goofball.

Hello.

Vilken fin dag det har varit hittills. Vaknade upp med underbara vid min sida. Fast nä, om jag ska vara ärlig så sov jag nog för jag kommer inte ens ihåg att han gick iväg till jobbet... Jag låg kvar och sussade tills byggarna kom och började leva om. Tog ut Tua på en långpromenad, mötte Viktor som slutade tidigt, gick hem till honom och duschade, såg tv. Mötte Victor på Nodo och sitter nu på jobbet. Allt var bra, tills nu, på jobbet. Uäh.
Vill hem och sova.

Var även och tittade på lägenheten idag. Jag ska inte flytta dit. Sökandet fortsätter. I'm out.

<3


Trust you with my heart.


johanna
-/ alma '
Jag har ICAsallad och så har jag gjort middag till och med, fläskfilé, kroketter och bea

johanna
-/ alma '
Nu vill du komma, eller hur!!!!

-/ alma '
johanna
MUMS

-/ alma '
johanna
MHM!

johanna
-/ alma '
Möts halvvägs, vid pitholmsskolan? :D

-/ alma '
johanna
HALVVÄGS?

-/ alma '
johanna
hahahah cp

johanna
-/ alma '
Dårå? Jag har korta ben, det tar längre tid för mig att gå

Humble.

Åh, har precis tagit ett bad. Somnade, i typ 40 minuter. Tagit på mig myskläder och ligger med täcket i soffan. Vägrar stiga upp innan världen blivit rättvis igen. Usch, hela min dag blev förstörd.
Ikväll vankas det Big Brother och en tidig kväll. Börjar jobba 16 imorgon men ska på lägenhetsvisningen 13:30.
Just nu längtar jag bara efter mannen, och en riktig björnkram.

Today I am feeling like this.

Fyrtiofyraochenhalv.
Sitter på jobbet, vill mest hem och ta en ordentlig dusch. Kanske till och med ett bad. Vet vad jag har framför mig när jag kommer hem, en stor klädbomb i hela toaletten och i hela mitt sovrum. Orkar inte ta bort och vika in.
Det jobbiga är att om det är stökigt så kan man inte känna sig ren, eller att nåt är bra. Det bara gnager i bakhuvudet. Åh, kanske lika bra att få det gjort.

-

Om tio minuter <3

There is a possibility.

Dagen har gått riktigt fort idag tycker jag. Har just kollat mitt schema för mars månad. 168 timmar. Jäääävlar vad skönt det känns då heltid är 160 timmar i månaden. Det känns knappt att jag jobbat 47 timmar denna vecka! Hade lätt kunnat jobba i tisdags också. Vet inte vad det är med mig men jag är på så otroligt bra humör. Taggad, peppad. På allt!
När jag kommer hem ska jag packa träningsgrejorna och hinna slöa lite framför TVn. Sedan är det träning som gäller.


Bump.

Gutenmorgen.
Igår var jag med Alma och Alexandra en stund, åkte hem till mig så jag hann duscha och sånt och sedan gick vi på kalles en stund. Eller ja, jag var mest taxi och betalade sedan Alma 300 kr för att slippa skjutsa hem henne klockan två inatt då jag skulle upp tidigt och jobba. Haha, känns jävligt ovärt idag.

Åkte hem till Viktor och sov där, somnade väl vid ett, halv två och jag var klarvaken klockan åtta imorse. Förstår inte riktigt vad som har hänt, varför jag blivit så morgonpigg. Imorse kan det i och för sig berott på att jag hedde mig ut i snön till bilen för att leta mitt nässpray. Som jag för övrigt redan hade i fickan.

Ikväll blir det träning, var SJUKT längesedan och jag har längtat så mycket. Har jobbat typ varje kväll då det varit träning men idag slutar jag 17:30 så det blir alldeles utmärkt.



Urgent.

Åh. Bara tre och en halv timme tills jag får åka hem.
David kom in till stan bara för att bjuda mig på lunch, min ängel! :D Åt på Nodo och sprang sedan tillbaka till jobbet då jag var en aning sen. Just nu har pojkarna på jobbet envisats med att se hockeyn på TV så jag missar SIMPSONS. ARG TJEJ.

Buy me clothes.

Det är inte bra när det är tråkigt på jobbet och det inte ringer nåt. Då börjar man beställa hem kläder... Till mitt försvar så var det fina kläder, och så måste jag ha på mig nåt i Spanien. Eller hur?









I love you already.

Dör lite. Är snart ägare till min bebis Nikon d3100.


You are too good to be true.

Good morning sunshines.
Har precis stigit upp! Mannen ligger kvar och snarkar och jag ska packa ihop en massa krimskrams till en överraskningsfest ikväll. Börjar klockan 10 så jag måste rappa på om jag ska hinna äta och skölja av håret innan.
Slutar 19:45 och ska då genast bege mig till EFS.
I övrigt är jag superglad idag, bortsett från att jag får lite smådamp på grannen över som har sin mobil på golvet. Dom stänger aldrig av alarmet så man hör när det vibrerar hur länge som helst!
En irriterande granne har jag också till typ, vänster om mig. Med en snorunge som SKRIKER hjärtskärande ibland. Aja. Nu ska jag göra frukost! Ha en bra dag! :)


Hey you.

Sitter och ser Dr Phil om en JÄVLIGT bortskämd unge som stal 50 000 dollar av sin mamma och mormor och säger att hon gjorde det för att hon aldrig fick som hon ville. Usch...
Senare ikväll ska jag umgås med min fina man. Big Brother får inte heller missas.

Det blir ingen löprunda idag kan jag lova. Det är kallt! Så vi ska hänga framför TVn och bara mysa istället. Börjar tidigt imorgon så det blir inte jättesent ikväll.
Nu ska jag plocka ihop lite kläder och fortsätta slöa framför Doktor Fil.

New bikini.


Hakuna matata.

Hej och hå vad trött jag är. Vaknade 10:20 och var på jobbet 10:25. Så har knappt hunnit vakna till ännu.
När jag slutar, alltså 19.30 så ska jag bege mig ut på en löprunda. Känns rätt behövligt.
Back to work.

<3

Gud vad jag saknar er.


Y.

Godmorgon! Vaknade vid 10 imorse, Viktor gick till jobbet klockan elva och jag ska alldeles strax bege mig jag också. Igårkväll bokade vi flyget till España. Blir hur bra som helst. Ska även på en lägenhetsvisning på tisdag som jag längtar till. Hoppas få förflytta mig närmare staden. Så idag är jag på lyxigt bra humör.

No comment.

När jag kom hem efter jobbet så lagade jag thaiwok, blev över en massa så jag får god lunch på jobbet imorgon.
Max kom till mig vid nio, så nu sitter vi och ser Big Brother. Viktor kommer och hämtar mig sen när han tränat klart och innan dess ska jag hinna gå i duschen. Imorgon börjar jag 12:15 och jobar till 21. Har tre underbara veckor framför mig med 47 timmars jobb, 42 timmar och 30 timmar på tre veckor. Blir en fiiiinfin lön i april vill jag lova. Nu ska jag skynda mig så att Vikkevire slipper vänta sen. GODNATT.




-

Jag har beställt en ny bikini. Den är fin.

Always.

Hejhej! Idag är det en bra dag! Jag vet inte riktigt varför men behöver kanske ingen klar anledning.
Idag ska vi boka flyget till Spanien, jag dör, kan inte sluta prata om det. Jag längtar så JÄKLA mycket tills vi sitter i värmen. Funderar på en dagstripp till Marocko också. ÅÅÅHHHHHHHHH JAG VILL DIT NU.

Imorse var det en aning segt att stiga upp, det blir så när man är omhållen av världens finaste människa. Man vill bara ligga kvar hela livet. Typ.
Slutar 19:30 och då ska jag hem och käka, och sedan vänta på Big Brother. Åh vad jag älskar det programmet!
Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag! Kram

-


Finally.

Godkväll!
Just nu sitter jag och tittar på "Den hemlige miljonären". Intressant, som vanligt.
Idag var vi och åt hos mommo. Alla åt bruna bönor utom jag. Huvva. Fick hemmagjorda semlor och jag lyckades smaka på mandelmassan, den är inte jättepopulär i min mening.

Jag har alldeles precis betalat handpenningen till han som tillhandahåller lägenheten i Spanien. Känns bra, känns som att det är på riktigt nu. Även betalat parkeringsbötern på 350kr. Kändes inte alls lika roligt.
Snart börjar Big Brother, det är viktigt att inte missa. Sedan ska jag försöka sussa. Skriv upp det, ok?

Behind everything bad.


-

Vill utomlands nu. Ca 105 dagar kvar...
Hola. Sitter på jobbet nu. Var med Viktor och Victor igårkväll, och Erik en stund. Spelade Besserwisser och jag fick äran att leda ett bra tag, tills jag slutade näst sist.
Slutar 19:30 ikväll och då MÅSTE jag städa. Har sagt att jag ska göra det i några dagar nu men det händer liksom inte. Dags att ta tag i bombnedslaget hemma hos mig.

.

Du gör mig glad! <3

Hello.

På agendan ikväll står Big Brother, lite städning, matlagning och mys. Känns helt OK faktiskt. Börjar 9:30 imorgon och har tiotimmarspass så jag ska försöka komma i säng direkt efter Big Brother.
Jag, mamma, Max och Viktor gick fårörundan idag. Eller ja, förmodligen gick vi inte hela rundan men en timme var vi ute i alla fall. Det var skönt, och behövligt.
Sen tycker jag att det är lite tråkigt att sommaren är så långt bort. För då åker vi till Spanien. Jag vill dit nu. Kommer säga det hela tiden tills den dagen kommer. JAG VILL DIT NU.

-

ALLTSÅ NEJ. JAG ORKAR INTE! Slutar på Excellent klockan 21 och har min enda "lediga" lördag på mer än en månad idag. Vad händer, jo jag ska jobba på CHALLENGE. Jag är irriterad, förbannad, sur, arg, pissed, ledsen, grinfärdig och totalt slut. Jag vill inte och jag orkar inte, men det hjälps inte. Och alltid ska man själv ställa upp när folk ringer och säger; men snäääääääälla! Nu har jag till och med erbjudit tredubbla lönen men ingen känner sig manad. TREVLIGT.
Får hoppas att det blir en jävligt bra kväll då och att jag får vinna av ALLA, annars vet jag inte hur det här kommer att gå. Men men, dags att ta på sig "on stage". Ha en riktigt bra kväll.

Off.

Drar till Challenge nu. See you!


I put you on my chest so I can see you.

Åh vilken underbar dag! Började med att vi vaknade vid tio, drog oss, åt frukost och sedan kom Joel. Dom pillade lite på gitarrerna och jag åkte hem för att hämta min jacka. Victor kom, vi gick ut i blåsten tillsammans med lilla lilla Tua som nästan blåste bort, stackarn. Efter det satte vi oss  på Nodo en stund. Träffade på typ massa kollegor från båda jobben, inklusive chefen.
Idag är jag ledig heeeela dagen. Känns underbart. Nu ska jag göra iordning nå mat och sedan åka på träningen.

España.

Jag ska till Spanien 24e juni till 1a juli. Ska bli otroligt skönt. Efterlängtad värme, högsäsong i Malaga, kommer att dö. På ett positivt sätt. Jag älskar Spanien. Finns ingen tvekan om att jag skulle kunna flytta dit.

 


Hundratusen år.

Har precis hämtat ut ett paket från HM med ett par leggings, jeansshorts och ett läderskärp. Shortsen var för stora så de ska tillbaka. Har även köpt en ny kofta idag, en stor och mysig från BikBok. Nu vet ni det. Klockan nio ska jag och Viktor åka till mamma och äta thaimat. Wonderful.


B to b.

Jag kan inte sova.. Ska upp om ca fem timmar och jobba. Vad fan, en natt ska väl inte vara så jäkla svårt?
Kan inte få ro i kroppen, är jättetrött men har bara ingen ro. Vill göra nåt, men jag vet inte vad. Fuuuuuck vad jobbigt. Vill ha badkalas...

RSS 2.0