Det är bra nu.

Idag är stora dagen kommen. Jag åker äntligen hem till Sverige och till Stockholm klockan tio över ett idag. Efter två nätter på hotell i helskön dubbelsäng och med världens finaste Jasmine ska jag ÄNTLIGEN få åka hem!

Idag är det dessutom dagen jag flyttar ihop med Viktor. En lycklig och fin dag. Han kommer till Arlanda och väntar på mig ikväll. Jag kommer säkert inte att överleva flygresan bara därför. Planet kommer nog krascha bara för att jag är så lycklig nu. Vi får väl se. Uppdaterar jag inget mer på en vecka så vet ni vad som hände.


Que pasa amigo?

På fredag åker jag till Stockholm. Viktor kommer till Arlanda en kvart före mig och ska vänta där. Sedan tar vi oss till lägenheten i Väsby. Vi har hela veckan, alla dagar, för oss själva.
Jag kan dö av lycka nu.

Sambo.


Civil war.


ÅH.

Köpte en dyr godispåse idag. 4,9 euro kostade den. Nafsade på några godisbitar, fick ångest, frågade personalen i en klädaffär om de hade en soppåse, kastade godiset.

VARFÖR ens köpa det? Så jävla onödigt... Hmpff.


-

Jag sakna Viktor så himla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Han har varit i fjällen och inte kunnat ha på mobilen på två dagar och jag har verkligen behövt prata med honom.

Inatt har jag endast sovit 3 och en halv timme. Vaknade 06.17 och gick morgonpromenaden med Jasmine klockan sju till tio över åtta. Var död, har hållt igång hela dagen.
Träffade Kajsa som var aupair i min familj före mig. Hemskt trevligt var det och så bestämde jag, Kajsa och Jasmine oss för att gå ut tillsammans i helgen. Det är nämligen min sista helg här i Madrid eftersom att jag åker hem nästa fredag.

Nu är det nog med babbel. Efter lite shopping med Jassan på kvällskvisten orkar jag inte ens lyfta fingrarna mer. Godnatt.


---

Fan. FAN. Fan. Jag kan inte sova. Och jag ska upp halv sju imorgon och gå ut och gå med Jasmine. Det funkar fan inte. ORK IT.

Chillpill.

Har just varit ute och promenerat i det härliga men lite för varma vädret. 50 minuter prick blev det. Hade gärna gått längre men en liten läskig incident hände på vägen. Blää...

Idag ska jag och Alexander bara hänga nere vid poolen eftersom Jasmine och Luna har åkt till Santander över dagen med flyget!


Älskade lilla.

Tjosan! Kom precis hem efter en powerwalk på en timme. Grymt skönt men fick skavis så jag gick barfota sista vägen. Viktor är i fjällen, han och Victor och Max ska gå upp på Kebnekaise och jag är lite avundsjuk. Men det är ju ändå jag som fått se tjurfäktning och ska få träffa påven på fredag ;)

Nu ska jag duscha av mig lite och sedan sova!! Upp 7.30 imorgon för en morningwalk.

Puss!




Sconesbak.

Tog en löptur imorse när jag vaknade. En kortare en, eftersom att jag börjar jobba 12.30 och jag vaknade 11.30.
Har precis lagt Alexander och tagit ut sconesen jag har bakat till todo la familia!

Idag är det bara tio dagar tills jag åker hem till kalla Sverige igen. Det känns bra, och lite ledsamt ändå. Men jag kommer att bo tillsammans med min fina fina man.


Så jävla lycklig!

Jag har nog gjort det häftigaste i mitt liv idag.
Jag har nämligen sett en tjurfäktning! Och det var verkligen inte så som jag trodde!
Åkte dit med Jasmine och vi hade grymma platser. Arenan var stor och vi hade skugga hela tiden som tur var.
Vi bevittnade sex stora tjurars död och hejade på tjurarna, tills de dog då... När en av dem var nära att stånga omkull matadoren så var jag den enda som hoppade och klappade.

Det var så jävla grymt och jag är så nöjd för att vi gjorde det!
När vi såg första tjuren hade jag svårt att titta när de först stack in två trubbiga spett i sidan, sex små svärd i nacken, det 50cm långa svärdet hela vägen in i ryggen och slutligen högg med en dolk minst tio gånger i nacken.

Efter den första och andra tjuren gick det rätt bra att titta och jag skulle kunna tänka mig göra det igen.



Den första tjuren, den enda bruna. Alla andra var svarta och groteskt stora.





Det var mäktigt.


20110815


Te quiero, mucho.


Pics from today.














Dag 29 - Bästa tiden på året

Helt klart hösten. Mysiga och stora halsdukar, tjocka koftor, ribbade strumpbyxor och boots. Tända ljus, plaskepölarna, eldstad, grilla utomhus, huttra...


Red (s)nails.

Hejhej! Idag vaknade jag klockan elva efter tio timmars lång sömn. Den längsta sedan jag kom hit till Spanien. Vaknade och tittade ut genom förnstret och min första tanke var; MEN YES, molnigt!

Jasmine hämtade mig, vi åkte till Parque de Juan Carlos och när vi kommer dit är det brännande het sol och 35 grader. Fan.
Hittade dock skugga och hade lite picknick där! Helmysigt :)

Bilder kommer sen!





Temprano.

Buenos días! A las once me desperté y ahora estoy esperando por que la piscina se abre a las once y media. Después de la piscina voy a ponerme mis ropas y Jasmine va a cogeme con el coche! Vamos a un picnic!

Hasta luego!

Fotos.



Luna, mi luna



Ranitas mias!



Chicos guapos..



Mas guapo en todo el mundo.


Buenas tardes.

Hola, buenas tardes! (Sonia, ahora puedes leer y entender que escribo!)
Ahora estoy esperando a Jasmine. A las nueve va a ir aqui en mi casa para ver una pelicula conmigo! Decidí la pelicula Shutter Island y ya tengo miedo, jaja! Pero creo que va a estar bien..

A mañana solo es doce días hasta vuelvo a Suecia. Voy a vivir en Estocolmo con min novio estoy muy muy muy contenta! 

Pero no quiero dejar mi amor, Jasmine.... Pero va a visitarnos en Estocolmo en Octubre ;) Bueno, mil besos, ciao!


Hej och hå.

Idag fick jag veta att det bara finns en enda påve och att Vatikanstaten är ett land i Rom! Hur coolt!

Steg upp 7.40 this morning och klockan 8 gick jag till Jasmine. Vi tog en morgonpromenad och när jag kom in så har jag varit ute i en och en halv timma. Skönt. Något som var mindre skönt var att halv nio var det 31 grader.


Another night.

Åh shit. Vi tror att Alexanders tänder håller på att komma ut. Eller ja, han har ju redan sju styckna men resten.
Han somnade klockan nio och tio vaknade han. Sonia försökte få honom att sova i över 55 minuter och jag tror snart han skriker ut sina inälvor. Haha så illa är det! Han somnade om klockan elva och då gick Sonia och Fredrik ut och jag ska barnvakta.

Givetvis vaknar han fyra minuter efter att de gått och nu har jag kämpat i 45 minuter med att få honom att sova igen. Puh. Det är inte lätt! Har burit på honom tills han somnade och jag har redan träningsvärk i höger arm.

Nu får jag hoppas att han är tyst tills de kommer hem.. Haha


Dag 28 - Någonting som gör mig glad

Något som gör mig glad? Tja, pojkvän, pengar, djur, bebisar (ibland, när dom är tysta) livet, festa, slappa.
Allt möjligt.


Dag 27 - Bloggar jag läser

Kenza, Kissie, GustavMarklund, Micahs och så vidare!


Trygghet.

Åh, jag är helt slut i kroppen och själen nu. Ska ta mig en dusch och sedan gå och borsta tänderna och sova. Ska nämligen upp sju imorgon och gå morgonpromenaden med Jasmine.


20110810

Somnade kvart över fem inatt. Lagomt bra gjort. Och vaknade 10.38. Det var tänkt att jag och Jasmine skulle ut på en morgonprommis men jag kunde inte somna inatt. Kände inte att det var optimalt att kliva upp och gå ut och gå efter två timmars sömn.

Hur som helst så ser dagen ut som sådan, att jag börjar 12:30, så 11.30 när poolen öppnar så ska jag gå ut och sola. Sedan tar jag Alexander, ska gå på affären och köpa batterier. Måste få honom att somna också innan jag 15.30 ska befinna mig i Chueca hos farbror Doktorn. Lillen ska nämligen få vaccin. Och jag vill INTE ha en tjurig unge på tåget :-)

Efter vaccinet kommer nog Luna och Jasmine in till stan. Lunchar med oss och hänger i Retiro innan vi åker hem och badar!


.

Jag är oskyldig. Tro mig. Jag är en spegling av någon du inte ser eller förstår.

Dag 26 - Mitt favoritplagg

Syns inte så bra och orkar inte leta fram en bättre bild. Men jag älskar min kofta i beige och mitt färgglada linne från Vila. Som jag faktiskt har på mig just nu!


Snart blir jag flintskallig.

Jag bara löser och löser och löser hår. Snart blir jag flintskallig.


Back to Madrid.

Inatt vid 01 kom jag hem till Madrid igen.
Idag 12.30 ska jag vara på Sonias jobb och hämta Alexander. Yes, back to work! :D

HEHE, lurad.

Lurade Viktor att jag skulle till Malaga. Dök upp i skuffen på bilen så att han tappade hakan. Han blev glad. Jag med.
Nu ska vi äta mormors blåbärspaj och glass. Galet bra har jag det nu.

Lilla knappen.

Idag åkte jag och Jasmine och Alexander till Retiro. Åt melon, youghurt och smörgås till lunch. Mycket mysigt var det! När lillkillen vaknade tog jag på honom skorna och därefter har han bestämt vägen. Resulterade i ett barn som var tvunget att bada när vi kom hem ;)

Imorgon åker vi tiiiiidigt till Malaga för att hälsa på Sonias föräldrar som hyr lägenhet där över sommaren. Kommer bli riktigt mysigt! Jäkligt jobbigt dock att stiga upp typ fem på morgonen.

 

Nåja, ska sussa strax! Natti!


.

Har nyss kommit hem från Heron med Jasmine och Luna. GPSen funkade inte på vägen hem så vi körde lite fel ;) Men det gick ändå förvånansvärt bra förutom att en annan bil körde in i våran i parkeringshuset och att Jasmine prejade en bil på motorvägen!

En sak är säker, jag skulle aldrig sätta mina ungar i en bil med Jasmine, sorry girl ;) Haha!

Efter att hon ätit middag så ska hon höra av sig så ska jag tvinga ut henne på en springtur!

Goodday.

SHIT VAD JAG ÄR TRÖTT! Idag har jag varit med Alexander och Jasmine hela dagen. Klockan sex kommer hon och Luna så ska vi åka till leklandet i La Moraleja. Kommer bli skitkul! Inte bara Luna ska leka utan även vi ;)


Morning sunshine.

Inatt somnade jag halv fyra och vaknade halv nio nu imorse. Haha vad är det för fel egentligen??

Idag ska jag och Jasmine till Retiro och mysa med våra ungar.
Jag måste även städa i mitt rum.

Som tur är kan man vara i mitt rum nu. Jag har nämligen fått en fläkt! Halleluhja!


Godnatt.

Nu kastar jag in handduken efter en HEL dag med Alexander! Imorgon blir det Retiro då vi inte hann det idag. Förhoppningsvis kommer Jasmine och Luna med.

På torsdag åker Sonia och Alexander till Malaga så jag är ledig till på måndag. Skönt!

Under jorden.

Ungen sover, ingen är lyckligare för det än jag. Nu har jag tid att läsa bok och schlappen å ett tag. Sedan åker vi in mot Retiro! Ha en bra dag :)


In the heart of Madrid.

Detta är vad vi gör i Madrid, Jasmine och jag! Klappar djur och smuttar vuxendricka! Och sköter barn förstås.


RSS 2.0