Halloween?

Goodmorning, ska åka till skolan snart. Försöker få upp max men han är så jävla seg!
Nu får han fan gå till skolan.
Idag är det halloweenfest och alla ska gå på statt utom jag, Alma och Johanna. Vi bestämde oss för att köra till Luleå idag och sedan bara mysa hemma ikväll med idol och så :)

Igår vad jag på träning, det gick bra! Längtar redan till på söndag, men måste dock börja stretcha.. Någon på träningen tyckte att jag var lite stel? hahaha. Okej, kan stämma.
Nä, så  nu ska jag fan sova med benen mot väggen. Ska liksom kunna sitta i spagat och stå på ett ben med den andra runt skallen (y)

Nu måste jag åka! Ha en trevlig dag :) Puss

Kolla in cheerleadingbloggen! icelimbers.blogg.se


Varje färg är blandad.

Här är mina nya cheerchorts, awesomeness. Och mina älskade mystofflor. Ska aldrig ta av mig dom, lovar. Sover i dom <3


Dagens sanning.

Ibland blandar jag ihop en och ett. Det kan ofta låta (läs:varje dag) som till exempel; Kolla en svane, då har jag alltså sett en svan, eller en husen därborta, då har jag sett ett/flera hus nånstans.

Storhandling.

Hejsan!
Har precis kommit hem från willys, storhandlade för 1300 och kom hem med ca 8 påsar! Haha, nu kan vi käka ordentligt och torka oss i röven med 72 toarullar! :D

Ska strax ner och duscha och sedan börja plugga. Måste städa i mitt skitiga rum också, intressant.
Lämnade av max med alma och busgänget och hoppas att han hinner energia av sig innan han kommer hem ;D

Har seriöst varit sjuuukt sugen på träning idag men imorgon blir det! Ska ut och springa också och leta fram mina springskor som försvunnit spårlöst :S Prova nya isdobbarna och vantarna!
Nu måste jag göra någon nytta, och just det... betala min första p-böter också :(


....

Asså jag ork it!
Har på mig mina uggs och mjukisbyxor, sitter i sängen med skorna på och vill aldrig kliva upp. Det är jobbigt när man är trött i huvudet och kroppen. Måste gå till träningen nu, men det blir roligt. Älskar alla småbarnen. Nu vet ni det.
Jävligt fin och skarp bild på min tatuering också, och bakvänd.



Breakfast.

Sjukt täppt i näsan. Orkar inte springa ner och hämta nässpray, men hör hur det ropar på mig >.<
I alla fall så har jag städat, så nu är huset rent och fint. Synd bara att en av grisarna (lillebror) inte kan vara inomhus en sekund utan att slänga saker överallt.
Jag, Alma och Max ska dra till Nodo på en stund och fika. Sedan tror jag att vi ska följa med på miniorträningen för att se på sötungarna!

Var i stan idag också, köpte nya craft-fingervantar och isdobbar så att jag kan träna även när det blir halkigt och kallt ute. Kan seriöst it skriva mer nu, dör, kvävs av täppthet!

Btw, har kommit på varför det heter breakfast på engelska, det är för att när man äter frulle så bryter man nattens fasta! (y)

Cheerleading!

Missade helt att vi hade sovmorgon idag... Känns alltid lika roligt! Har dock bara en lektion sen, religion, och sedan ska jag till stan och äta med Erika. Just nu sitter jag och ska skriva klart en bokrecension... Alltid lika roligt det också.

Igår hade vi träning, fick prova salto! Var jäkligt läskigt i början för jag var 100 på att jag skulle faceplanta, men det var bara nära att jag gjorde det en gång, haha. Bygget igår gick dock inte att göra, fattade inte varför men det gick bara skitkasst.
I söndags hade vi också träning och då gjorde jag en av dom läskigare sakerna i mitt liv. Trodde även här att jag skulle dö. Dom lyfte mig i extension och sedan fick jag göra en cradle från elevator. Så här ser det ut:

http://www.youtube.com/watch?v=sskOOnQkZYc

Nu måste jag skynda mig och skriva klart!

...

Så himla less på dig.

Discovery channel.

Hejhej! Äntligen hemma. Har ätit med Alma på stan, köpt present åt Max, hämtat honom och lämnat in iphone på lagning.
Har precis betalat räkningar och ska städa ihop lite och sen skriva klart ett skolarbete. Har faktiskt gjort på två stycken idag! Duktiga jag :)

Nej nu måste jag städa, usch hur det ser ut. Kram!

Födelsedagsbarn.

Sitter på en nomad nu (låter så jävla roligt) och skriver om meningen med livet. Ja, vad fan är meningen med livet? Snart ska jag hämta Alma, vi ska dra ner på stan och fixa några saker. Sedan ska vi hämta Max som fyller 17 idag och fika på stan! Det blir tårta sen ikväll och så kommer mommo, fredrik, alma, mamma och Sören. Så det blir trevligt trevligt!

Nu ska jag skriva klart den här skiten. Hej då.

Ett extra hjärtslag, för Er.

Jag önskar att ni var nära... Att jag kunde få krypa ner i eran säng efter att ni somnat tätt tillsammans, precis som förut. Jag saknar att få snusa er i nacken och höra tunga andetag från bröstkorgarna på de två barn jag älskar mest av allt i hela världen. Paniken växer i mig när jag inser hur långt bort ni finns nu, att jag inte ens kan få se er växa och utvecklas. Mina änglar kommer ni alltid att vara, och alltid mina älskade, älskade systrar.

Det känns som om jag aldrig varit den som tagit er för givet. Jag har alltid varit förberedd på att ni ska åka härifrån, ifrån oss och mig. Jag har försökt ta vara på all tid, verkligen. Ni är de enda som jag NÅGONSIN, på allvar, aldrig tagit för givet. Det gör mig ledsen, för trots att jag försökt ge er allt så känns det som om jag kunde gjort mer. Innerst inne vet jag att jag gjort allt, gett er all min tid. Tagit med er överallt, låtit er somna i mitt knä, burit upp er på rummet och stoppat om er.. Jag har försökt fostra er, jag har varit arg, glad, lycklig och tacksam för att ni, två små underbara varelser fått mig att skina upp. Jag har väckt er på morgonen, borstat tänderna, duschat, till och med bytt blöja på. Och nu finns ni inte här. Vilka ska jag sova med? Och vilka ska jag vänta på efter skolan? Vem ska jag dra i barnvagn och kasta snöbollar på?
Kommer sakna er över julen, att se era ansikten och lyckliga uttryck. Jag kommer att känna mig ledsen över er frånvaro, men jag har bilder och minnen, och känslan av veta att jag har fått ge er lite ljus i mörkret.
Jag älskar er så mycket att det gör ont.

 

 


Glad gubbe.

Sitter här och provar olika frisyrer. Resultat? Fiiiiiint.


Dagens sanning.

Älskar att städa hos alla förutom hemma hos mig själv! Om ni vill får ni anlita mig som städtant, fast med bra lön såklart.

Onödigt inlägg.

Godkväll. Har tagit en pn på en halvtimme, grymt skönt! Ligger just nu och lyssnar på världens vackraste låt och försöker hålla tårarna tillbaka. Har blivit helt förälskad i den.
Hope there is someone med Antony och The Johnsons.

Klockan nio ska jag åka till Kalles och hälsa på fuljocke. Sen ska jag hem och skriva engelska bokrecension. Fattade inte att den skulle vara klar till imorgon, jag har inte ens läst en enda sida i den förbannade boken. (Hoppas inte gunny läser bloggar).

För dom som vill veta kan jag tala om att jag hittade årtusendets fetaste dammråtta bakom soffan.

ETT PLUS ETT ÄR TRE

Ut på en promenad snart! Har precis fått hem min nya sveamössa så den ska provas! ;) När jag kommer hem har jag kökstjänst... Mamma har gjort ett löjligt schema.........!


...

Vad fan är det här? Jag visste det! Tänk att jag visste det..

Tatuering!

Just det, glömde ju berätta! Ska tatuera mig nu på lördag ;)

Dagen sanning.

Min mamma tvättar våra tandborstar i diskmaskinen.

Slappdag.

Goddag! Sitter i myskläder och håret i en tofs, har verkligen längtat efter det då det faktiskt var längesen ;)
I fredags var jag och Alma ut på Kalles, vet inte riktigt vad som hände men kvällen slutade väl inte så jättebra. Jag mådde inte jättebra heller men var uppe och pigg som attan klockan nio igår! Sedan var det meningen att jag skulle jobba på Challenge igår men Stina ville ha mitt pass, så istället åkte jag till Kalles för att hälsa på Alma som jobbade och till Havsbadet för att hälsa på Jocke!

Sedan åkte jag hem, hämtade Max och Dennis och somnade på stört. Sov skönt i hela tio timmar, tackar för det!
Så idag är det slappdag. Borde gå ner och duscha och fräscha till mig men det kändes jobbigt.

Sitter och räknar och kollar mina pengar istället, har faktiskt blivit duktig på att spara nu! Speciellt eftersom jag åker till Stockholm igen den 1a november. Kommer bli så jäkla skönt!

Nu ska jag se film och börja skriva en projektplan till skolan! Puss :)

Såhär såg jag ut i fredags:


.

Har lagt ut min bil på blocket.. Nu verkar det som om hela svenska folket håller itll på blocket för snart hundra personer har ringt mig idag och smsat och mailat...... Får nog bilen såld iaf! Haha.

Hade lilla uppkörningen idag, det gick ganska bra :) Förbereder mig inför domedagen nu bara.
Max ligger och degar i min säng, jag borde städa.. Verkligen. Nu vet ni det.

.

DET REGNAR :(
Klockan 18 ska jag vara i Solna för att träffa Mattias och Åsa och äta middag med dem, efter det ska jag tillbaka till Årsta och se film och sova tidigt. Hem imorgon, känns väl sådär. Helst av allt vill jag stanna här i all evighet.

Har städat idag, duktig som jag är! Diskat för hand, bäddat, dammsugit och sånt nödvändigt.
Dags att göra mig klar nu. puss

Dagens sanning.

Jag visste inte ens om det här, men jag har NÄSTAN kommit över min fotfobi! Jag kan ta i fötter om det är strumpor på!

I will try to fix you.

Hej!
Long time no see, igen, jag vet!

Har varit i stockholm i sex dagar, mycket skönt att komma bort. Åker ner igen den 31a oktober till den 8e november och jag kan knappt vänta mer! Stockholm i mitt hjärta :)
Igår jobbade jag på pentryt, hade in typ 2000 spänn, så ovärt! Är sjuk också så det var jobbigt att jobba natt både i fredags och igår, men nu är det söndag och återhämtningsdag.
Har förresten klarat teoriprovet, så nu är det bara uppkörningen kvar. Är dock inte det minsta nervös och har inte varit det för provet eller nåt annat.. Vilket oroar mig. Jag kanske tar det för kallt? Förhoppningsvis ska det gå bra :)

Idag ska jag ligga i sängen - hela dagen - för den lyxen anser jag mig ha förtjänat! Även om mamma inte gör det och tycker att jag ska hjälpa till med att städa!
KANSKE orkar ta mig en prommis till ica för att köpa nya riesen.

Nu ska jag se film! PUSS :)

RSS 2.0