En dag i stora staden.

Precis hemkommen från stan. Har lunchat med Erik och sedan träffade vi Alma.
Strosade sedan runt på stan ensam, fick med mig hem lite småplock.


  • En vågtång från Clas Ohlson - 279 kr
  • Bikini från HM - 49 kr
  • Bodyspray från HM - ?
  • Torrschampo från HM - 29.50 kr
  • T-shirt från Cubus - 49 kr

Ny kjol!

Godmorgon,
har just stigit upp och lyckats betala några räkningar på internet.
Det är dåligt väder idag så jag funderar på att ge mig ut på stan igen. Var där med Alma igår och hittade en kjol från Vila som Fredriks mamma sydde om.
Så här ser den ut:

 

Tror att jag inviger den på lördag när Alma ska ha födelsedagsfest, kommer att bli awesome! Vi köpte lösnaglar igår och glitter och lim och även lösögonfransar. Det blir girlilicious innan partyt börjar! Temat kommer att vara att alla ska ha något på sig som börjar på R!

Har fått byta bort mitt arbetspass på lördag så det blir skönt att ha en helgdag ledig i juli, perfekt!

Kram!


TREVLIG MIDSOMMAR!

Såhär ser jag ut en midsommardag som denna :)


Lathet.

Ja! Varför är jag så himla lat?
Jag har i alla fall klippt gräsmattan men bara framsidan eftersom min URGULLIGA granne klippt vår baksida!
Har städat upp i köket också men det är allt jag har hunnit eller orkat göra. Inte ens en stund i solen har jag varit!

Nu ska jag ta ut en filt och smörgås och lägga mig och steka tills Fredrik hämtar mig!
Glad midsommar! <3

Världens bästa överraskning!

Godmorgon på er!
Blev inte så mycket skrivande igår. Fredrik kom hem till mig efter jobbet och hade med sig världens bästa överraskning. En fjällrävenjacka som det bara fanns EN enda kvar av!
Jag är överlycklig tack vare den (; (Bild kommer senare)
Efter att vi grillat hemma hos honom så åkte vi ut till havsbadet till hans farmor och farfar för att sjösätta båten och provfiska lite. Hur mysigt som helst var det, dock utan fiskelycka.

Idag är det midsommar, det innebär mat och fika hos älsklingens farmor och farfar, sedan jobb. Var dit igår för att titta hur det ser ut och så och jag blir bara mer och mer nervös! Men förhoppningsvis lyckas jag hålla huvudet kallt.
Nu ska vi göra frukost och sätta oss ute, det är strålande sol!

Kram.



Underbar.

Gooodmorgon!
Mamma och lillebror far iväg för att fira midsommar idag och kommer hem på söndag så det blir skönt att vara ensam hemma.
Har tänkt njuta av den lilla ledigheten innan jag börjar jobba den 5e juli! Kan dock inte njuta av midsommar eftersom jag jobbar både fredag och lördag till halv fyra på morgonen. Blir riktigt spännande att se om jag tar mig upp till konfirmationen på söndagen kvart över åtta! Men som ledare är man alltid beredd!

Just nu sitter jag inne i soffan och väntar på att det ska bli liiiite varmare ute så att man kan äta frukost i solen. Efter det så ska jag klippa gräset vilket jag inte gjort än... Haha.

Hörs senare! Kram.


Ta mig till värmen!



Fetherway perfection.

Tänk om det vore så lätt.
Att förvandlas till en fjäder och kunna lyfta med hjälp av en enda vindpust.

TRÄÄÄÄÄNA!!!

Ni vet, ibland gör man ju ganska mycket innan man hinner tänka sig för.
Det hände för mig nyss eftersom att jag kom på att jag skulle ut och springa idag, när jag precis hade satt i balsamet...

NU - röra på arslet!

 

Haha, sista bilden var lite överambitiös

Fråga.

Någon undrade vart mina tights är köpta. Jag har beställt dem från HMs barnavdelning, 99 kr tror jag att de kostade om jag minns rätt (:






Sjung en sång med mig.

Hemma från kyrkan och repet. Ska ut och klippa gräsmattan nu!

Kyrkan.

Var så trött imorse att jag måste ha sagt åt Fredrik att han inte skulle skjutsa hem mig för nu sitter jag här ensam och ingen är hemma... Haha.
Ska vara på kyrkan halv elva så jag fick lite panik när jag vaknade och såg att klockan var halv tio. Hade inte ens fixat skjuts så jag nödringde mormor som snällt skulle skjutsa mig till Öjebyn.

Efter att jag varit där ska jag hem och städa och tvätta. Har inte ens plockat upp mina kläder sedan Spanien och Göteborg så det är nog dags nu!

Saknar er så mycket! Kom hem nu!

New stuff.

Hemma från stan nu. Fick med mig lite grann hem men inte så mycket.
Har tänkt spara mina pengar nu eftersom jag längtar och tittar efter en Turkietresa.

Nu när jag kom hem såg jag att mitt anställningsbevis från Cherry har kommit, lite småsaker och sånt. Trodde vi skulle få hem slipsar och västarna idag men icket.
Här kommer i alla fall några bilder på det jag köpte! Kram!

 

  • T-shirt till Fredrik från Carlings - 299kr
  • Trosor från Gina Tricot - 10 (!)kr
  • Svart linne med bröstficka från Gina Tricot - 64.50kr
  • Vit arbetsskjorta från Kappahl - 129kr


Sväng på stan.

Haha, här sitter jag och snackar om hur skönt det är att vakna tidigt och så somnar man om framför tvn till kvart över elva... Inte bra! Nu ska jag till stan en sväng, på mig har jag svarta shorts, instoppat vitt linne och en kofta.


Tidiga mornar.

I love it. Inte att stiga upp tidigt kanske, men att vara vaken och veta att man har hela dagen kvar framför sig istället för att sova till klockan två.
Igår träffade jag Fredrik, det var skönt eftersom att vi inte pratat så mycket eller setts under åtta dagar när jag varit i Göteborg. Vi for till Nodo för att träffa Yamina och säga grattis till henne som fyllt 19 nu, vi åkte till Willys för att handla och sedan åkte vi hem för att sova.

Vaknade av alarmet som ringde klockan sex, låg kvar ett tag, åt frukost och sedan skjutsade Fredrik hem mig för att sedan åka vidare till jobbet.
Tycker det är skitcoolt att min pojkvän jobbar som rörmokare... Bajsmokare, eller vad man nu vill kalla det.
Han luktar i alla fall inte så gott när han kommer hem.

Fast det jobbiga är att jag själv inte börjat mitt jobb än. Börjar den 5e juli så det är ett tag kvar. Tills dess får man nöja sig med ensamheten på dagarna. Vilket också kan vara rätt skönt.



Funderar!



 

Klippa mig eller inte?


Lyckorysningar.

När vi var på liseberg i fredags och väntade i kön till kanonen så drabbades jag av ett lyckorus.
Vet ni vad? Jag älskar modiga människor som skiter i andras fördomar och pikar!
Det stod två skitsnygga killar och höll om varandra mitt i kön, den ena strök den andras rygg och jag blev bara så otroligt glad!

Ett tag där ville jag bara gå fram och tala om för dem att det är skitmodigt gjort! Fast jag ångrade mig då den ena killen nöp i den andras rumpa... Haha! Så härligt. Lyckorus i hela kroppen!

Göteborg!

Äntligen hemma efter åtta underbara dagar i Göteborg i Stenungsund!
Har tagit hand om 62 konfirmander och försökt hålla dem i styr på liseberg och i nordstan, vilket gick förvånansvärt bra. Ingen som tappade bort sig i alla fall.

Något som var grymt irriterande var att jag hann gå i typ fyra affärer... Jag hade glömt mitt bankkort hemma så jag fick använda mitt leg för att ta ut pengar på banken.
Det som var tråkigt var att jag hade en nummerlapp med nummer 345 och den som stod på tur hade 295! Så för att ta ut pengar fick jag sitta på golvet och vänta i ca 50 minuter.

Annars har vi haft det superbra, god mat, EFTERRÄTT, bad, sol och liseberg!
Åkte allt förutom uppsvinget som jag fick svindel bara av att titta på.

Sen har jag sett världens största spindel! Trodde inte att det fanns så stora i Sverige, men äcklig var den.
Här kommer bildbomb från Gbg! :)











Första jobbpasset!

Godmorgon!
Igår mötte jag upp Mia på Kalles och sedan gick vi vidare till Challenge. Kvällen gick jättebra faktiskt, över förväntan och dessutom var jag nästan inte nervös alls.
Det var inte så många som kom och spelade men det var bara skönt eftersom att det här var min första riktiga gång som croupier. Himla roligt var det i alla fall!
Ikväll ska jag sitta på Kalles med Emelie istället, har hört att hon är ganska hård men förhoppningsvis klarar jag mig bra även ikväll.

Just nu sitter jag här och försöker klura på några diplom som jag ska ta med till konfirmanderna i Göteborg. Det är fasiken inte så lätt som jag trodde! Är jättetrött men ändå kan jag inte sova för att jag är så täppt i näsan. Kom hem tjugo över fyra igår och somnade kring fem.
Om en stund ska jag cykla hem och börja städa, tvätta och packa inför imorgon. Gud vad jag längtar!

Ha en bra dag <3



Jobb.

Nu har jag gjort mig klar för jobbet, ska vara på Challenge ikväll mellan 22.00-03.30. Lär väl vara hemma 04.00 någon gång och trött som fan.
Har mått så dåligt hela dagen, somnade i solstolen på Fredriks altan direkt efter maten och sedan somnade jag en halvtimme i hans säng. Något med min mage står inte heller rätt till men det får jag inte tänka på nu. Jobbet först, magont sedan!

Så här ser jag ut till ikväll, en fläta i luggen och hästsvans. Sedan har jag på mig kjol, strumpbyxor och en blus!
Blev inte så bra bilder men det får vara!


SOMMARLOV!

Det känns så overkligt att en helt orörd sommar väntar framför oss! Har ju i och för sig redan smygstartat min sommar i Spanien men nu är det på riktigt här hemma! Jag tror inte att jag har behövt och längtat så mycket efter ett sommarlov som den här gången, tvåan har känts riktigt tung och lång men nu är den terminen slut!

Så nu blir det väl fest fredag och lördag, sen jobb i åtta dagar, komma hem, jobba tre veckor och sedan jobba helger. Blir skönt att få lön, kunna åka bort, kunna köpa en massa nya kläder!
Sedan önskar jag att vi har tid att fara utomlands eller ner till tremenningarna i Spånga och hälsa på.
Sedan väntar väl någon konsert eller festival. Piteå dansar och ler bör ju i alla fall inte missas!

Medan jag sitter här och spånar på ideér ska jag fundera på vad jag ska ha på mig imorgon när lillasyster tar examen.

Tahmina jag älskar dig, så att det gör ont i hela kroppen!

Halleluhja moment.

Har så jäkla ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det måste vara för omställningen mellan Spanien och Sverige men det konstiga är dock att jag aldrig fått så förut.
Tror att det har med maten att göra och mattiderna, dessutom har jag mått dåligt av värmen och druckit för lite. Har ju inte fått fullkorn eller fibrer en enda gång på hela resan, det enda de äter är pappersvitt bröd och asfriterade pommes. Sedan jag varit utomlands har jag tappat fyra kilo, ingen lust att äta och haft riktigt ont i magen.
Tråkigt att det ska hålla i sig fortfarande, får hoppas på att det går över snart!

Ikväll är det i alla fall träff på kyrkan inför jobbet som börjar på söndag. Längtar till lite varmare grader och förhoppningsvis molnfri himmel då vi är där. Är less på kyla, regn och blåst!
Sedan väntar ju också shopping och Liseberg!

Dags att väcka Fredrik nu för lite frukost, sedan ska jag försöka dra med honom ut på en promenad så att min mage kanske mår bättre.





Bilder från Spanien.





På sista bilden har jag på mig mina nya jeansshorts från Mango - 199kr

Hasta luego España!

Resan till Spanien har varit helt underbar! Har ätit gott, varit på fest, umgåtts med alla vänner, legat på stranden och shoppat. Hade med mig min nya kamera som tog helt fantastiska bilder, lägger upp några av dem i ett annat inlägg sedan.
Även fast jag är helt slut efter tolv timmars buss- och flygresa hem så följde jag med Fredriks föräldrar till Havsbadet idag för att titta på alla finklädda människor på balen!
Fredrik gick med Yamina och båda två var hur fina som helst, nästan så att jag blev lite avundsjuk!

Så nu när pojkvännen tar studenten på fredag så börjar sommaren på riktigt för oss båda. Trots att vi ska jobba arslet av oss så ska vi nog hitta tid till en utlandsresa eller något annat roligt.

Nu måste jag börja packa upp min väska och tvätta kläder, åker nämligen till Göteborg på söndag för att jobba. Dags att börja packa igen alltså!

 

Några av de nyinköpta plaggen

  • Jeansjacka från HM - 299kr
  • Kjol från HM - 99kr
  • T-shirt från Vila -199kr

RSS 2.0