Ice ice ice.

Hello. Det kom inte alls upp nåt inlägg imorse, haha. Erik kom hit halv tolv igårnatt, är fortfarande rädd för att sova ensam... Åkte till jobbet klockan åtta imorse och jobbade till fem, då kom Helena förbi och Robin skjutsade hem oss till mor. Åkte sedan och hämtade ett släp (som jag körde!!! :D) och hämtade mitt matbord och två stolar, saknas fortfarande två stycken som kommer på onsdag. Har också fått hem en "tillsvidaresoffa".



Det ser fortfarande så jäkla tomt ut, dags att skaffa prydnader och sånt småskit :)
Nu ska jag slå igång en film och somna till den, börjar 8 imorgon!

Great.

Ååh vad jag är trött i kroppen! Har tränat idag för första gången innan jul typ. Det gick dock förvånansvärt bra tycker jag! Var på miniorträningen innan också och hos mamma innan det. Har just stängt in katterna i sovrummet så att jag kan få en blund inatt, ska upp sju imorgon. Så det är bara att lägga sig ner och sova nu. Kommer upp ett inlägg imorgon på morgonen! Godnatt! <3

Morgonmys.

Har precis klivit ur duschen och myser med lillkissen! Tydligen är det nåt fel på telias nät så jag kan inte ringa min mamma och be henne hämta mig!


.

Haha kul, hade stängt in katterna igår i sovrummet med laptopen, ser nu att dom har råkat filma sig själva i webcam!

The day after.

Dagens humör är på topp. Ett Jehovas vittne knackade på dörren och vi diskuterade i typ 40 minuter.
Jag gillar att prata med folk som har totalt olika värderingar och tycken och tänken, försöker sätta mig in i en annan människas tankebanor men när det kommer till att vara ett vittne så tar det absolut stopp. Ska kolla deras hemsida sen och läsa på lite, bara för skojs skull.

Igår var det en bra kväll, Alma var hemma hos mig och vi fixade oss och smuttade cider. Kvart över åtta åkte vi till Kalles för att chilla, käka nachos och ta en drink. Blev chillning, nachos, drinkar och sexuella antastanden hahaha. Alma och jag råkade ut för en jävligt äcklig gubbe där, eller ja, det var Alma som fick säga tusen gånger; Men hör du vad jag säger! Sluta röra i mig!!! Haha.

Vid tio gick vi till Pentryt där det var jääävligt mycket folk senare. Dansade på högtalarna till fötterna bokstavligt talat dog! Jag var så jäääävla taggad! Sen försvann Alma och jag började må dåligt :( Klarade mig dock och mådde awesome efter en stund. Träffade pite08orna och lite annat kul folk!
På vägen hem åkte jag med Carro som hade med sig chefen, chefen ville ha tillbaka sin mössa som jag tog och fällde mig på backen så jag har nu ett fiiiinfint blåmärke på höften.

Nu ska jag käka frukost! Kram

Ugh.

Ikväll blir det summerparty på pentan med Alma! Kommer bli grymt kul, hon ska nog vara här om inte så länge! Jag har precis klivit ur duschen så jag ska börja blåsa håret och välja kläder nu. Orkar nog inte ha sommarkläder i alla fall, kändes lite för kallt och ironiskt för det. Nu ska jag dunka partymusik och bara må bra! Ha en bra kväll!
Bilder kommer upp senare! :) Puss

Dagens sanning.

Jag är en fullkomlig idiot.

ABS.


Night out.

Morning, är trött som faaaaan. Ska gå och lägga mig snart igen. Steg bara upp och lämnade bilen till mamma och satte in en film på USBminnet så nu ska jag se 127 hours!
Ikväll ska jag vara med Alma och några om jag nu inte får jobb, har nämligen jourpass men jag hoppas att jag inte ska behöva ta det. Det är ju summerparty ikväll... Haha, och titta vad det snöar ute.
Nu ska jag mata odjuren och sedan lägga mig och se film. Puss!


Fet katt.

Åh alltså jag blir galen! Orkar it må så här illa på morgonen!!! Känns som att magen vill vända sig ut och in, ni vet när det typ suger i den. Och då har jag ändå ätit frukost vilket jag aldrig annars brukar göra.

Aja... Igår åkte jag till jobbet ett tag efter lunch, åkte sedan hem och vilade framför tvn. Hade tänkt somna typ klockan nio men det ville inte kisseungarna så det var bara att ligga vaken och vänta på att de skulle sluta slå ihjäl varandra! Klockan tio fick jag nog och stängde inte dem i sovrummet.... Haha.

Ska alldeles strax lägga mig igen och se Horton, bästa barnfilmen ever. Tröstar mig och mitt illamående med ett clas cola light <3


Love.

Jag älskar dig tokunge! <3


My place.

Hej! Har inte skrivit på några dagar nu, har nämligen fullt upp med två bebiskatter och en lägenhet och jobbet.
Har flyttat och städat varje dag sen i fredags medan katterna driver mig till vansinne med sitt busande! :D De leker med ALLT. Alla kartonger och plasten och små skruvar... Inte vill de sova heller, bara mitt på dagen, sen på kvällen blir dem speedade typ som nu! Ena kissen har gömt sig i en stor sopsäck (?) och den andra ligger under badkaret... Haha!
Tänkte lägga ut bilder på bebisarna och lägenheten, den är grymt fin!

Sam till höger och Cindy till vänster

Sam solar i strålkastarljuset

Har ingen bra bild på sovrummet än, tyvärr

 

På måndag får jag hämta matbordet och stolarna och snart får jag nog soffan också! Sedan ska det bara skruvas upp en massa saker på väggarna :)


Kisse.

Hejhej! Blev inringd på jobbet lite tidigare idag, det vill säga kvart över tre istället för fyra, skönt med extra minutrar så man lär sig mer.
Är superglad idag och på bra humör, nämligen hämtat lägenhetsnycklarna idag så imorgon är det storstädning som gäller innan jobbet! Nu när jag slutar på excellent klockan 21 så ska jag bara hem och byta om till arbetskläder för att åka till Challenge och jobba 22.30-02.30. Får se hur trött man kommer att vara efter tolv timmars arbete i sträck, haha.

Just ja, idag hämtade jag min lilla kattunge också. Han är HUR SÖT SOM HELST, 12 veckor och superliten! Grå spräcklig med en vit prick i pannan, han ska heta Junior! :) Så när jag kommer hem ska jag sova för att orka städa ur lägenheten och flytta in så fort som möjligt, jag och Junior <3
Have to go now!
Ha en bra kväll, puss och kram!

Kamprad?

Godmorgon, Joakim väckte mig kvart över åtta imorse... Han är ingen bra väckare heller, värt att sägas. Han sätter händer på mina axlar och skakar om migtills jag får hjärnskakning typ. Skönt sätt att vakna på! Idag börjar jag jobba klockan 16 och efter det får jag äntligen hämta nycklarna till min lägenhet! Ska hämta lillkissen någon dag också :) Kan dock inte komma på nåt bra namn till killen. Har fått förslag på kattjävel, ninja, ambe, ayame och lotta..Hmm.. Aja, på söndag bär det mest troligt av till IKEA! Kommer bli awesome, åker med hellinuttan! Nu ska jag ner och duscha och klä mig. Puss!

Go.

Hejhej! Har precis kommit hem till mormor! Har varit och handlat basgrejer till flyttningen så som toapapper, diskmedel, torrvaror och sånt. Åkte sedan på max för att fylla magen med mat. Tack mormor för allt! :) Om ca en timme ska jag till banken för att få mina pengar så att jag kan börja kolla på möbler. Åh vad jag längtar!

Mommo.

Åh, jag har nog världens finaste mormor. Ville bara säga det <3

I am moving out!

Hello! Det gick jättebra på jobbet idag, det är fortarande svårt men med hjälp så går det bra :) hade dock en riktigt arg kund i luren idag... Haha. Idag fick jag också veta att jag får lägenheten som vi tittade på igår! Ska på Ikea på fredag morgon och shoppa innan jag börjar jobba kl 16-21. Efter jobbet ska jag städa ur lägenheten med hjälp av Joakim, eller ja.. Han lär inte städa, han ska nog bara hjälpa till med att få in grejerna. Och på lördag så ska jag hämta min älskling som väntar... Hemligt fortarande! Sen så har jag en kisseunge som väntar på att få flytta in hos mig när jag är klar i lägenheten. En liten kattpojke vid namn Diesel :) Det kommer att bli helt perfekt. Tusen gånger bättre än vad jag någonsin trott! Nu ska jag sussa för att vara utvilad till imorgon, ska hinna med ett ärende på banken, gå till skolan och prata med nån på a-kassan också, sedan jobb :) Puss och kram!

Dagens sanning.

Jag gillar inte folk som säger; nå!

Yesterday was not that bad.

Godmorgon! Somnade kring halv tolv igår så jag är rätt utvilad idag känner jag. Steg upp halv nio och skjutsade mamma och nu sitter jag och väntar på att åka till jobbet. Börjar 10 och jobbar till 18.45 så det blir ett monsterpass första dagen själv i telefon!

Igårkväll åkte jag och mamma och kikade på en lägenhet förresten! En tvåa på 60 kv som var ganska billig!
Superfin och nytapetserat överallt och nymålat i taken! Vill flytta nu!!!!!!!!!
Känns helt perfekt att få bo själv, eller ja.. Tillsammans med en kisse förstås, vill inte vara helt ensam!

Nu ska jag bädda och plocka ihop mina grejer, sedan fara! Puss och kram!

Har två fina ringar på mig, silvriga och svarta stenar från Thomas Sabo


Big big day.

Hola. Blir en tidig kväll ikväll, upp  tidigt imorgon för att för första gången jobba självständigt! Är lite smånervös men det lugnar sig nog!
Fick veta att vi ska ha firmafest med Excellent den 4e februari. Antar att många från min utbildningsgrupp ska dit så jag lär väl också fara i så fall! :)
Alldeles strax ska jag gå till Joakim för att trötta ut kissen hans tills han kommer hem från gymmet. Ska förbajje mig lyckas fixa in film på hans TV genom usbminnet också...

See ya.


Movie time.

Hej!
Igår trodde jag att jag skulle få bli ensam. Hemskt! Haha, men efter att jag skjutsat Jocke så åkte jag till Caroline och Benjamin och umgicks med dem och Dennis. Åkte på en biltur och sedan gick jag till Kalles.
Helt plötsligt kommer min mor in helt ensam och undrar vart Marie är.. Leder ut henne och ger henne taxipengar, men då börjar hon gå åt motsatt håll från taxin med mina pengar! Gick sedan till Challenge och hittade damerna där...
Ikväll ska jag träffa Erika, vet inte om jag ska fara till träningen men hoppas att jag kan få med mig Erika dit, skulle vara grymt eftersom det var ett tag sedan jag var där.
Har ju varit sjuk ett tag nu men det börjar bli bättre.

Har precis laddat ner några bra filmer förövrigt, 127 hours, the town och fight club. Fight club är bara för att bevisa för folk att jag visst fattar såna filmer! ;)

Nu ska jag börja se 127 hours! Puss

Nighty nighty.

Hur kan jag vara så trött HELA TIDEN? Somnade klockan sju igårkväll och vaknade halv tolv, fick panik och trodde att jag kommit försent till jobbet, somnade om klockan tre och steg upp halv sju imorse...
Är verkligen inte så pigg och alert på utbildningen som jag borde vara. Synd att man inte dricker kaffe.

Har dock goda nyheter. Jag har några lägenhetsvisningar och har pratat med min chef idag. Hon ska hyra ut sin lägenhet i andra hand så jag var lite sugen på det. Skönt att kunna bo mitt i stan och ha nära till jobb och allt!
Skulle det bli möjligt så skulle jag vara överlycklig!

Nu ska jag fortsätta se one tree hill. Det är långa dagar nu i och med utbildningen och jag har inte somnat före halv tre någon natt.. Har på det stigit upp halv sju, så inatt ska jag se om jag kan få mig någon skönhetssömn.
Godnatt! Puss


Sjuk.

Åh jag har knappt kunnat sova inatt... Somnade typ halv tre och steg upp halv sju. Visade sig att jag har 39.1 i feber, och det förklarar väl att jag svettades ihjäl under täcket och frös ihjäl utanför. Nu har jag i alla fall duschat varmt och klätt på mig massor och vilat under täcket. Väntar på att bussen ska gå till stan så att jag tar mig till excellent.
Det var längesen jag hade feber, brukar dyka upp en-två gånger per år kanske. Och igår hade jag min första huvudvärk, trodde mina tinningar skulle sprängas! Nu vet jag hur det känns!



Must be a reason why im king of the castle

När blev det såhär egentligen?

.

Jag vet inte... Det är enough, när man gått över gränsen man själv dragit.

kalles.

Godkväller. Jocke for just med Benjamin, så jag sitter och ser Simpsons och väntar på att klockan ska bli tio över så jag kan hämta Max. Sen ska jag hem och klä mig och sånt för att skjusa benja och jocke till Dennis, sen Kalles! Sover med finaste inatt, puss!

Dagens sanning.

Jag har gett allt till dig. jag är din. jag är dig hängiven.

All in.

Åker och hämtar upp bosse nu, sedan far vi till ica Jag ska köpa nåt gott och sedan ska jag ha oth-maraton med mig själv! Blir en ensam, och rätt tidig kväll. Antar att jag behöver träna på det.
Godnatt.

In the shadows of a dream.

Godmorgon! Blev väckt av Jocke halv tio imorse, kändes sjukt segt! Gick hem och städade i mitt rum, på allvar den här gången. Haha!
Onsdagen var både en bra och en dålig kväll.
Vi förade lite hemma hos mig tillsammans med Erika, Ida, Helena, Helen, André, Brännare och Anton. Drog sedan till Kalles, och jag åkte hem lite tidigare för att det barkade för mig! Inte för att jag var för full, utan det bara sög!

Igår var jag med Helena och Emelie en stund, åkte sedan till Joakim och såg tv, gick till statoil halv tolv i snöstorm typ... Somnade halv ett.

Idag ska jag göra en massa ärenden. Ska försöka ta mig till banken och hämta ut pengar, samt ringa till hsb.
Sedan skottning och se one tree hill!






.

Godmorgon. Vaknade för inte så längesen av en katt som nafsade mig i örsnibben. Har just duschat och lagt mig i sängen igen för att se top model! Väntar på att Joakim ska komma hem så att jag kan ge honom lägenhetsnyckeln och sedan gå hem till mamma för att fira hennes 40årsdag! Ser dock att fab 5 börjar nu! ;)

Happy new year?

Kan lova att sista dagen på året sög balle. Hade kul i djupviken men allt sket sig senare. Hämtade i alla fall Jocke kring tre på Challenge, åkte hem till mig, pratade med mamma och så sov vi här. Vaknde typ halv tio och åkte hem till honom, sov till halv två. Skjutsade Max till Emmy för inte så längesedan och nu ligger jag och ser one tree hill.

Ikväll skulle Kalles ha stängt så jag fick inte jobba, men det var nog lika bra eftersom att jag är så himla trött. Ska betala lite räkningar istället och lyssna på musik och sova.
Natti!


Sommar tack!



RSS 2.0