-

Vi lever och har det bra. Viktor och jag!

Hejdå.

Adjö, Sverige för ett tag. Och Piteå, för några år.

My warriors.

Imorgon bär det av. Vi har haft en fin avskedsmiddag ikväll oh spelat lite spel och umgåtts. Fy vad jag kommer att sakna min pojkar och flickor.

Puss på er!


Sista inför resan!

Nu har jag köpt det sista inför Spanien. Förutom en HTC som jag ska hämta vid 16tiden idag!

Två ringar blev det, två linnen, en bikini, tre spetsBHar och en t-shirt!

Och här nedan kommer väldigt, väldigt trötta jag!

 


Zzz......

FATTAR NI!? IMORGON ÅKER VI! Jag dör typ, jag har aldrig haft såhär mycket resfeber förut!!!

Och så ska ni få veta att mannen min, han kan snarka han! Inatt snodde jag hans täcke och ersatte det med en filt. Sedan stängde jag hans dörr och gick ut och lade mig i soffan, och ändå hörde jag snarkningarna rakt igenom!
Jag har bett honom springa förbi apoteket och kika om det finns nåt som kan hjälpa om detta inte löser sig. Vill ju helst kunna sova i samma rum åtminstone ;D
Mascara i mustachen för den som inte ser det!
Dumma pojkar... Kommer sakna er i sinne när jag åker! Puss på er!

Dag 8 - En konstig tid i mitt liv

Den dagen då jag fick veta att jag fått min lägenhet var jag nog till bredden fylld av lycka. Jag ville flytta samma dag men var tvungen att vänta ungefär en vecka. IKEAhandlingen var nog bäst av allt, och att få stuva in detta i min egna lägenhet.

Jag har ju bott "själv" tidigare. När jag var 16 och flyttade ihop med min dåvarande pojkvän. Men det här var ju absolut inte samma sak!

Men det jag märkte efter ett tag var att jag verkligen vantrivdes i denna lägenhet. Inte på grund av själva stället eller så, men att helt plötsligt bara behöva bli ensam. Trots att jag länge längtat efter ensamtid.
Mitt boende blev bara jättejobbigt att vara i. Stätade aldrig, orkade inte diska, var hellre hemma hos pojkvännen. Det låg kläder överallt och det var bara tomt. Inte ett hem, om man säger så.

Det var en konstig tid i mitt liv då inget blev som jag trott, men det löste sig ju ändå :)

Tonight.

Godermorgen. Inatt kunde jag inte sova. Somnade inte förrän halv fyra och vaknade nu klockan sju när viktor steg upp till jobbet.
Igår hade vi en otroligt mysig kväll! I förrgår gjorde vi en låt tillsammans som vi började spela in igårkväll! Så efter jobb åkte vi ut till stugan och hade en liten "hejdåmiddag" med Viktors familj och efter det åkte vi hem och spelade in gitarr, sång och bas.
Det blir finfint!
Nu ska jag strax gå ner och handla men innan det ska jag försöka sova ett tag, och sedan ska vi hem till mor för att laga sushi!
Puss

Dag 7 - Mitt bloggnamn

Haha ja... Vad finns det att säga om mitt bloggnamn? Det säger sig självt!

That was me yesterday.


Dag 6 - Min dag

Haha jag har sovit tolv timmar inatt så jag vaknade för prick en timma sedan. Så hittills har min dag sett ut så att jag satt med Viktor när han kom hem på lunchen. Har även hunnit öva lite gitarr och sjungit!
När viktor kommer hem så ska vi ta en tur till Storforsen, bara vi två <3

Aloha.

Idag är sån dag där jag städar och donar. Har lite saker att fixa inför resan, ska laga middag och även städa. Det ser ut som ett bombnedslag i Viktors rum.
Igår var vi hos Frida och badade och bastade. Trevligt var det och jag förvånade mig själv genom att hoppa ner i poolen!
Hur som helst, nu ska jag ta tag i städningen! Puss
Såhär ser jag ut idag:

Dag 5 - Min favoritfilm

Jag har några kandidater men de två filmer som ligger mig absolut närmast hjärtat är Notting Hill och I am Sam. Jag vet att de inte är speciellt bra gjorda filmer eller att det ligger någon riktigt stor regissör bakom, men för mig har de ändå fått en stor betydelse av olika anledningar.

Sol, moln och blåst.

Tjohej. Efter en dramatisk gårkväll så vaknade jag och mådde prima halv åtta på morgonen. Försökte få upp Viktor men han ville inte alls stiga upp! Så vi somnade om till halv tolv ;)

Ikväll efter jag jobbar klart så bär det av till Hemmingsmark där vi ska bada pool hos Frida! Kommer bli grymt skönt. En fågel viskade i mitt öra att det är 33 grader i poolen!

Dag 4 - Mitt rum

Jag har inget rum, faktiskt. Jag bor hemma hos min mamma men eftersom att det bara är en tillfällig vistelse tills dess att jag flyttar så har jag fått ta Emils rum varannan vecka då han är hos sin far.
Annars har jag varit mycket hos Viktor.

.

Jag känner mig alldeles tom och mållös. Maktlös. Rykten går inte att stoppa. Jag önskar att jag kunde ställa mig mitt på torget bland alla människor och vräka ur mig sanningen, hur allt egentligen ligger till. Men det kan jag inte.
När en börjar prata så slutar man se kritiskt på det hela. Man tänker; jaha, fan varför håller hon på sådär?
Det gör ont, ont att inte kunna bevisa eller förklara för människor att det är inte alls så det ligger till!
Det förstör! Det förstör för mig och får mig att känna det som om jag inte förtjänar någonting bra här i världen! Alltid är det något eller någon som ser till att det går i kras.
Nu räcker det! Min väska står packad i sovrummet. Om sex dagar slipper jag Piteå och Sverige för ett tag. Jag lämnar Piteå för många år. Jag är less och DET RÄCKER!
Förstår inte folk som inte har bättre för sig än att förstöra för andra! Men vilka ni nu är så har ni ju lyckats. Grattis.


Om två månader flyttar jag till Stockholm, tillsammans med min sambo. Allting kommer helt plötsligt att bli lugnt och stilla. Precis så som jag vill ha det. Och inget ska få förstöra för mig, eller för oss.

Patetiska människor.

Give me a break.

Hur fan kan man hitta på sådana falska och elaka rykten för att förstöra för andra människor!?
Jag hatar Piteå och alla dumma människor som bor här. Nu är det inte jobbigt längre att behöva packa allt man har och dra till Stockholm. Halleluhja.

You told me once

Nyss hemkommen från filmmys med grappsen. Vi såg Secret window eller vad den nu kan ha hetat. Läskig, men grymt bra story, även om jag missade lite i början.

Imorgon är det jobb som gäller till 20:15 och efter det är det fest hos Sophie! Kommer blir grymt hoppas jag!

Nu ska jag och finaste lägga oss i sängen för att kika på One Tree Hill.
Godnatt!

I heart you.

Längtar tills min skäggiga man kommer hem från jobbet. Ska gömma mig bakom dörren med en rakhyvel och överraska honom med en "snabbrakning" när han kommer! Less på att inte kunna kramas utan att det sticks och rivs!



Dag 3 - Min klass

Eftersom att jag har världens finaste pojkvän så struntar jag i dag två´s rubrik och kör på den tredje!

Min klass är (var) nog som många andra klasser skulle jag vilja påstå. Det fanns slitningar, skratt, galenskaper, grupperingar, sammanhållning, ansvar, och kämparanda.
Många gånger handlar det nog väldigt mycket om prestige i samhällsklasser vilket jag kan tycka är en aning jobbigt. Visst finns det säkert i alla klasser, men det känns som om samhälls är en riktig prestigelinje, om man får kalla det så.

Hur som helst så finns det några stjärnor i min klass som jag passade bra ihop med. Jag har dock varit den som dragit mig tillbaka lite i klassrummet och mest fokuserat på mig själv och ingen annan, som ett slags skydd mot att inte passa in.
Jag har aldrig trivts riktigt till 100% i skolan av olika anledningar. Men tack vare en speciell person så klarade jag mig så långt som till tredje klass och halva den i alla fall.

Hon är värd mer än guld.


Do what you love. Fuck the rest.

Bilder från häromdagarna.

 


Dag 1 - 10 fakta om mig

1. Jag är jättedålig på att hantera pengar.

2. Jag är slarvig och har ibland dålig koll på vart jag har mina saker, t ex mobil.

3. Jag litar inte på någon till 100 %.

4. Jag är jätterädd för att bli lämnad av familj eller pojkvän.

5. Har alltid varit livrädd för att öppna mig inför människor och prata om djupa saker.

6. Gråter väldigt lätt.

7. Är impulsiv, intensiv och vet oftast inte vad jag vill.

8. Jag har allt jag behöver.

9. Jag klarar mig på egen hand trots rädslan för att vara ensammen.

10. Jag tar mig an utmaningar och älskar känslan av att ha genomfört någonting.

Jag har tråkigt...

Så nu kör vi en lista!

Dag 1: 10 fakta om mig.
Dag 2: Mitt senaste förhållande.
Dag 3: Min klass.
Dag 4: Mitt rum.
Dag 5: Min favoritfilm.
Dag 6: Min dag.
Dag 7: Mitt bloggnamn.
Dag 8: En konstig tid i mitt liv.
Dag 9: En väldigt nära vän.
Dag 10: Planer för sommaren.
Dag 11: En bild av något som gör mig glad.
Dag 12: Vad är kärlek?
Dag 13: Det här får mig att gråta.
Dag 14: Min favoritlåt.
Dag 15: En bild på mig från förra året och nu / hur har jag förändrats?
Dag 16:
Detta hade jag på mig idag.
Dag 17:
Min första kärlek.
Dag 18: Mina rädslor.
Dag 19: Min första kyss.
Dag 20: Saker jag ångrar. 
Dag 21: En bild på mig som reflekterar min personlighet.
Dag 22: 10 saker jag hatar/älskar.
Dag 23: En tid jag saknar.
Dag 24: Fem finaste låtarna.
Dag 25: Någonting jag är beroende utav.
Dag 26: Mitt favoritplagg.
Dag 27: Bloggar jag läser.
Dag 28: Någonting som gör mig glad.
Dag 29: Bästa tiden på året.
Dag 30: Sammanfattning utav den senaste månaden.

8 days to go.

Åh vilken fin morgon/dag! Vaknade kring halv tolv idag, väldigt ovanligt för att vara både mig och Viktor. Snart ska vi in till stan och äta frukost. Jag håller dessutom på att få resfeber redan nu! Det är åtta dagar kvar till Spanien och min resväska står redan packad och klar! ;)

Inte länge kvar nu!


Weyho.

Godmorgon!
Jag och Viktor blev väckta av morbror och mormor imorse som drog med oss till tjärnen bakom munksundsskolan. Vackert väder, fyra fiskar, en kelig katt, sova en stund och en glad pojkvän.

Nu ska jag ta mig en dusch och när alla kommer tillbaka från tjärn så ska vi ta oss en tur in till stan för att titta på kläder!


Ha en fin dag! Kram



Fiskelycka från senast.

Svar på kommentar.

Helena om Studenten.:
Vad ska du studera? :) Finfin blogg du har! ^^

Svar: Tack för din kommentar! Om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt än vad jag ska studera eller bli. Jag har haft tankarna på många olika håll och det har varit allt från barnmorska till mäklare. Nu ska jag först och främst se till att få slutbetyg från trean på gymnasiet :)


Nighty.

Godkväll!

Idag åkte jag, Joel, Victor och Viktor och fiskade vid nybodtjärn. I slutet fick Viktor napp och tog hem en regnbåge!
Undrans vad han tänkt göra med den, jag som är så rädd för firrar.

Imorgon är vi lediga båda två så vi tänker sova ut och sedan hitta på nåt bus! Godnatt ppl <3


10 dagar.

Grymt att vakna kvart i åtta på morgonen...
Kunde inte somna om då Viktor åkte till jobbet. Sitter därför och gör bort en massa ärenden på telefon.
När staden öppnar så ska jag gå till banken för att växla pengar då vi far till Spanien om tio dagar! Fattar inte att tiden gått så snabbt!
Älskar det!

Stark är jag.


-


Lol.

Vad ledsamt att det fina vädret nu är borta. Men hänger inte läpp, för om 11 dagar bär det av till Spanien!

Igår efter Viktor jobbat så åkte vi till mormor och åt grillat. Spelade lite pingpong och boule. Träffade morbror och hade det trevligt.
Därefter åkte vi in till stan, köpte jordgubbar och grädde, gick ner till södra hamn, träffade människor. Njöt.

Somnade halv tre inatt och steg upp nio för att jobba. Puss på det!

Sol sol sol!

Jag har sovit kors och tvärs över sängen på morgonen. Vaknade av att jag låg i bara trosor och spretade med alla armar och ben och SVETTADES. Detta är INTE likt mig. Men det går för tusan inte att andas i Viktors rum! Haha, jag dör på riktigt.
Och stackarn som gick iväg till jobbet klockan åtta imorse :( Aja, jag själv är ledig hela dagen och ska strax hem till mamma för att hämta bikinin. Jag ska köpa jordgubbar och lägga mig på en filt i Södra hamn för att sola.
Och ikväll efter Viktor slutat jobba så ska vi till mormor för "avskedsmiddag", kan man väl kalla det. Mys!
Ha en fin dag! Puss

-

Ikväll lirar The Bole på Challenge! Be there!

Studenten.

Idag kunde jag ha tagit studenten. Istället tittar jag på alla lyckliga människor som klarat skolan med bravur och önskar dem lycka till med framtiden.

Jag själv ska plugga nästa år. För just nu har jag fullt upp med kärlek, resor, flytt och mig själv.

Tycker att det låter bra. Jag trivs, trots att det inte är jag som tar studenten idag.


20110610

Haha jag kan inte fatta hur varmt det är! Dör!
Detta är jag idag:


Spain.

Nu är det mycket Spanien, tjosan hejsan! Mor och jag bokade flyg till Spanien 12e till 20e oktober. Kommer att bli härligt. Viktor duschar nu och snart åker vi hem till mamma för att sova där.

Grattis till alla studenter imorgon!

Spain.

Nu är det mycket Spanien, tjosan hejsan! Mor och jag bokade flyg till Spanien 12e till 20e oktober. Kommer att bli härligt. Viktor duschar nu och snart åker vi hem till mamma för att sova där.

Grattis till alla studenter imorgon!

20110609

Nu ska jag strax hem till mor min där jag ska tvätta och greja lite. Sedan har jag tänkt gå ut och sola i det vackra sommarvädret! <3 Ha en bra dag!

.

Har preis färgat och noppat ögonbrynen. Blev finfint. Nytt linne har jag också. Ser ut såhär:

Hej och hå.

Min powernap blev en liten försovning. Har ju ingen mobil längre så inget fint litet larm ringde!
Nu går jag ut på stan och vandrar ett tag tills klockan slår 14:00. Då ska jag till Parelle för att plocka och färga mina bleka små bryn. Syns!

.


Too little too late.

Igår var jag lite "purken" för att jag skulle jobba till 21. Sista halvtimmen är ALLTID jobbigast. Vad ser jag idag då? Jo, jag jobbade inte ens till 21! Satt ändå kvar på jobbet i övertid. Haha, så typiskt.
Efter jobbet åkte jag direkt till Viktors stuga, spelade spel och pratade. Somnade sent och var tvungen att stiga upp klockan sju för att ta mig till stan.
Men jag är lycklig ändå! Idag ska göras en massa ärenden så jag tänkte powernapa lite innan det!
Puss.

Halleluhja.

Prisa skatteåterbäringen! Nu har 9173 riksdaler tacksamt tagits emot till mitt konto!

-

Så härligt. Imorse överraskade jag Viktor. Jag lade en lapp vid sängen där det stod att när han vaknade så skulle han leta efter mig i Södra hamn. Där hade jag tagit med mig frukost och jordgubbar samt köpt en bok till honom.

Så nu ligger vi där och steker oss i solen! Eller ja, jag är bara uppe här för att hämta nässpray! Ska alldeles strax bege mig tillbaka.

Puss



Soligt, idag också.

Vädret håller i sig, och jag är vaken sedan 05:45 imorse. Viktor var inte alls sugen på att stiga upp då, och inte nu heller. Jag sitter därmed och stirrar på en snarkandes pojkvän, har precis målat naglarna rosa, sett ett avsnitt av unga mödrar och tittat på balbilderna. Mjo, mycket hinner man med!
Och såhär söt är Viktor när han sover och putar med rumpan.

Och så får man vara lite rolig också.


Ms Bandit.


...

Idag var det studentbal. Gissa vart jag var? Jo, PÅ JOBBET.... Helvete vad det ringer. Nu vill jag hem

Solöga.

Medan Viktor och Victor är ute och vandrar på gläntan i solen så lagar jag spansk köttgryta och potatis. Till efterrätt blir det cheesecake med björnbär och melon samt glass.

Ikväll ska dessutom klassen samlas hos Joanna vid 6-7. Så jag tar mitt pick och pack och sticker dit när Viktor ska till skjutbanan.

Om ni vill veta så är livet helt underbart just nu. Jag kunde inte önska mig mer! En fantastisk spanienresa väntar mig och min pojkvän, sedan väntar ett stort äventyr för mig i Spanien i två månader. När jag kommer hem får jag komma hem till Stockholm, till min och min sambos lägenhet. Börja plugga, jobba, njuta.

Jag har det otroligt bra just nu. Kan inte be om mer. Puss på det.


Ut i solen.

Nu går vi ut och sätter oss i solen. Jag ska förhöra Viktor på några frågor till hans jägarexamen!

 


20110604

Idag var jag ute och sprang, igen. Tre gånger på en vecka är jävlat rekord! Denna gång blev det dryga halvmilen. Jag vet, inte så mycket. Men man måste börja någonstans!
Mor och jag har precis snört ihop lite mat och sedan ska jag som sagt dra mig till Luleå för att se The Bole showa på scenen! Längtar! <3

Efter det ska jag skjutsa hem far min och sova hos Viktor. Humöret är på topp!


Estocolmo.

Hittade en massa bilder från när jag och Alma var i Stockholm i augusti förra året. Fina bilder dessutom.


20110604

Åh vad jag älskar sol! Igår var en helt fantastisk dag och efter jobbet åkte jag och Viktor ut till stugan och spelade lite spel och socialiserade med päronen innan vi somnade.
Vaknade klockan sju imorse och åkte in till stan igen då Viktor börjar jobba klockan åtta. Så nu har jag tänkt lägga mig i sängen och se film innan jag ska ta en springtur hem till mamma.
Ikväll spelar The Bole i Luleå på studentfest så jag ska dit och kika! Kommer att bli grymt!

-

Det blir inte alls några roliga inlägg då Erik Sandström för tillfället har min systemkamera. Känner mig nästan lite naken.
Ikväll ska jag springa till degeränget och tillbaka till stan. Det är 7 kilometer sammanlagt. I måndags sprang jag ca 6 kilometer utan att stanna. Något jag bara drömt om skulle kunna hända.
Idag är jag taggad på att springa ännu längre.

20110601

 

Finisar!


20110601

Första juni, tiden går så snabbt!
Sitter just nu och väntar på att Viktor ska komma hem på lunch. Jag själv börjar klockan 16 idag och jobbar till 21. Efter det ska vi ge oss av till mor min och grilla lite och sedan sova där.
Längtar till helgen. Eller om man kan kalla det helg när man jobbar varenda fredag-lördag och söndag. Aja, snart är det slut med det.

RSS 2.0